3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı
Bakırköy sahil yolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce yol kenarında park halinde olan 3 otomobile çarptı, ardından takla attı.

İstanbul Bakırköy sahil yolunda seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce yol kenarında park halinde olan 3 otomobile çarptı, ardından takla attı. Bu sırada park halindeki araçlardan birinde hareket etmek için hazırlanan 3 kişi, çarpmanın şiddetiyle hafif şekilde yaralandı. Takla atan otomobilin sürücüsü ise bulunduğu yerde sıkıştı. Meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kennedy Caddesinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 ETH 52 plakalı otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, Eminönü istikametinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce yol kenarında park halinde olan 34 COT 750 plakalı otomobil ve diğer 2 araca çarpıp takla attı. Bu sırada, 34 COT 750 plakalı otomobillerinde hareket etmek için hazırlık yapan 3 kişi, çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobilde hafif şekilde yaralandı. Takla atan otomobilin sürücüsü ise bulunduğu yerde sıkıştı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, takla atan otomobilde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, park halindeki otomobillerinin içinde hafif şekilde yaralanan 3 kişi ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazaya karışan otomobiller çekiciler yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

'ALLAHIM İNŞALLAH BENİM ARABAMA BİR ŞEY OLMAMIŞTIR DEDİM'

Kaza sırasında park halindeki otomobili hasar gören Esin Yanbakan, "Ben yürüyüş yapıyordum. Bir dumanlar gördüm, dua ettim "Allahım inşallah benim arabama bir şey olmamıştır" diye. Bir araç buraya çok hızlı bir şekilde giriş yapmış. Arkamda park halindeki bir araca çarpıp takla atarak benim arabama da vurmuş ben geldiğimde gördüm. Yaralılar var bir tanesi ağır galiba" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

3 araca çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.