Damadını pompalı tüfekle öldürdü

Damadını pompalı tüfekle öldürdü
Damadı Ümit Yarbaşı'nı (30), beraberinde ağabeyi Ö.Y. ile birlikte evinin önünde görünce ateş açtı.

DHA- Karabük'te Nail Yılmaz (54), aralarındaki husumet nedeniyle geçen ay evini ve arabasını yakan damadı Ümit Yarbaşı'nı (30), beraberinde ağabeyi Ö.Y. ile birlikte evinin önünde görünce pompalı tüfekle ateş açtı.

Saçmalarla yaralanan kardeşlerden damat Yarbaşı hastanede hayatını kaybederken, ağabeyi ise tedaviye alındı. Olaydan sonra yakalanan kayınpeder Yılmaz ise tutuklandı.

Geçen 5 Haziran'da Ümit Yarbaşı, husumetli olduğu kayınpederi Nail Yılmaz'ın Kayabaşı Mahallesi Hacıalay Caddesi'ndeki evini ve otomobilini ateşe verdi. Yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, kayınpederin şikayeti üzerine Ümit Yarbaşı tutuklandı. 23 gün cezaevinde kalan Yarbaşı, 6 gün önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yarbaşı'nın serbest kaldığını duyan Nail Yılmaz, dün cumhuriyet savcılığına giderek damadının kendisini tehdit ettiğini ve can güvenliğinin bulunmadığını belirtip suç duyurusunda bulundu.

Ümit Yarbaşı, dün akşam saatlerinde ağabeyi Ö.Y. ile birlikte kayınpederinin evinin önüne gitti. Damadını evinin önünde gören Nail Yılmaz, evin balkonundan pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği iki kardeş yaralandı. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan Ümit Yarbaşı, hastanede hayatını kaybetti, ağabeyi Ö.Y.'nin ise tedavisi sürdürülüyor.

​Polise teslim olan Nail Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damadını pompalı tüfekle öldürdü

Damadını pompalı tüfekle öldürdü

Damadını pompalı tüfekle öldürdü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.