Karabük’te KYK yurdunda intihar! Son paylaşımı ortaya çıktı…

Karabük’te KYK yurdunda intihar! Son paylaşımı ortaya çıktı…
Son günlerin en çok konuşulan kentlerinden Karabük’te KYK yurdunda kalan bir öğrenci intihar etti. Öğrencinin son paylaşımı ise yürek burktu.

Türkiye’nin son günlerde en çok konuştuğu konuların başında gelen Karabük’teki üniversiteler bu kez acı bir olayla gündeme geldi. Kentte eğitim gören öğrencilerin hastalık kaptığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Karabük bu kez bir öğrenci intiharı ile sarsıldı.

Karabük Safranbolu’da KYK’ya bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’nda intihar şoku yaşandı. 24 yaşındaki üniversite öğrencisi B.Y. yurdun 3. katından atlayarak hayatını sonlandırdı. Arkadaşlarının sahur için kalktığı sırada gerçekleşen intiharın ardından olay yerine derhal sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç öğrenci kurturılamazken, olaya ilişkin emniyet birimlerin soruşturma başlattı.

Son paylaşımı ortaya çıktı

Karabük’te Edebiyat Fakültesi’nde Sanat Tarihi bölümünde öğrenci olduğu öğrenilen B.Y’nin intihardan hemen önce sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. İlk olarak sosyal medya hesaplarındaki tüm fotoğrafları silen B.Y’nin profiline "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" notunu eklediği görüldü.

whatsapp-image-2024-03-26-at-074641.webp

karabukun-adi-bu-sefer-intiharla-aniliyor-arkasindan-not-birakmis-1711438617.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.