Silahlı saldırıda ağır yaralanan baba öldü

Silahlı saldırıda ağır yaralanan baba öldü
İstanbul Esenler'de dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi.

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız (41) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Cumartesi gecesi saat 23.00 sıralarında Esenler Menderes Mahallesi 329. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta ilerleyen baba Nazım Kadir Cansız ve 13 yaşındaki oğluna kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan baba Nazım Kadir Cansız'a ilk müdahale mahalle sakinleri tarafından olay yerinde yapıldı. Oğlu ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Cansız'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Nazım Kadir Cansız (41) hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıdan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için polis çalışma başlattı.Saldırının hemen ardından sokakta yaşanan hareketlilik ve yaralının yakınlarının baygınlık geçirdiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olaya tanık olan Hasan Karakaya, "Sipariş dağıtıyordum, silah seslerine geldim. Baktım arkadaş yerde yatıyor, vücudunda çok sayıda mermi izi vardı. Ambulans geldi, müdahale etti. Yaşıyordu, belirti vardı ama kötü oldu yani. Mermi izleri vardı vücudunda, sağlık ekipleri o an kalp masajı yaptı." şeklinde konuştu.

Silahlı saldırıda ağır yaralanan baba öldü

Silahlı saldırıda ağır yaralanan baba öldü

Silahlı saldırıda ağır yaralanan baba öldü

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.