Sokak ortasında silahlı çatışma

Sokak ortasında silahlı çatışma
Kafede buluşun 2 kişi arasında tartışma kavgaya dönüştü. Sokağa taşan silahlı kavgada birbirine ateş eden iki kişi yaralandı.

İstanbul Kartal'da kafede buluşun 2 kişi arasında tartışma kavgaya dönüştü. Sokağa taşan silahlı kavgada birbirine ateş eden iki kişi yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Soğanlık Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan Nejdet Ç. ve Abdullah A. bir kafede buluşup tartışmaya başladı. Bir süre kafede tartışan ikili daha sonra sokağa çıktı. Sokakta tartışma devam etmesi üzerine Nejdet Ç. ve Abdullah A. yanında bulunan silahlarla birbirine ateş açmaya başladı. Necdet Ç. İle Abdullah A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansa hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek çevrede önlem aldı. Ekiplerin olay yeri incelemelerinde yerde çok sayıda boş kovan olduğu görüldü. Ekiplerin çalışması sürüyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.