Anıl Boduç yazdı | Whatsapp'tn engelleyen belediye başkanı: Turan Hançerli bunu yaptı!

Anıl Boduç yazdı | Whatsapp'tn engelleyen belediye başkanı: Turan Hançerli bunu yaptı!
DAMGA Haber Müdürü Anıl Boduç, geçtiğimiz günlerde Avcılar modeli kentsel dönüşüm başlığı ile kaleme aldığı yazı sonrasında Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin kendisini engellediğini ifade etti. Boduç, bu konu hakkında da bir yazı yazarak Hançerli'yi eleştirdi.

Boduç yazısında şunları yazdı;

"Geçtiğimiz günlerde Avcılar Belediyesi'nin çok övündüğü “Avcılar Modeli Kentsel Dönüşüm” konusu hakkında bir yazı kaleme almıştım. Yazıda Avcılar Belediyesi'nin öyle övündüğü gibi kentsel dönüşüm anlamında dar gelirli vatandaşa herhangi katkısı olmadığını, kentsel dönüşümü sadece parası olanın gerçekleştirebildiğini ve Avcılar'daki kentsel dönüşüm faaliyetlerinin tamamen vatandaşın başarısı olduğunu yazmıştım. Şimdiiii bu yazıdan sonra epey bir dönüş aldım. Ekseriyetle söylemem lazım ki; “doğruları yazmışsın” diyenler çoğunlukta. Yani ben yazdım diye demiyorum ama “doğruları yazmışsın” diyenlerin bu kadar çok olması; söylediklerimizin gayet tutarlı şeyler olduğunu gösteriyor.


Hatta o kadar “tutarlı” şeyler olmalı ki yazıyı Whatsapp'tan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye gönderdikten yarım saat sonra kendisi tarafından engellendim! Oooo şeeeett diyor ya hani yabancılar, öyle bir tepki verdim. Hani beni bugüne kadar; eski kız arkadaşlarım engellemiştir, kahve içme davetimi reddeden bir kız da engellemiştir ama bir belediye başkanı... Evet evet, bir belediye başkanı hiç engellememişti... Ha bakın şimdi hakkını yemeyeyim eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak da engellemişti. Ama o Twitter'da engellemişti. Whatsapp biraz daha samimi bir engelleme oluyor. Hani böyle trip atar gibi ya da ne bileyim sitemkar gibi veya işte... Yani anladınız siz!"

Devamını okumak için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.