Avcılar'da hayvanlar unutulmadı

Avcılar'da hayvanlar unutulmadı
Avcılar Kaymakamlığı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için ilçenin çeşitli noktalarına 120 kilogram mama bırakıldı

Pandemi dönemi sürüp giderken Avcılar Kaymakamlığı İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı. İlçenin çeşitli noktalarında 120 kilogram mama bıraktıklarını anlatan İlçe Tarım Müdürü Ali Yıldırım, benzer çalışmaların sıklıkla devam edeceğini belirtti. Hayvanların yaşamını ciddi anlamda önemsediklerini anlatan Yıldırım, “Bu anlamda Avcılarlı vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Hayvanların da bizim gibi bir can taşığıdını unutmadan onlar için hepimizin bir şeyler yapması gerekiyor. Biz de kendi payımıza üzerimize düşen sorumluluğu almış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Onları aç bırakmayacağız

Bu zor günlerde sokak hayvanları için ellerinden geleni yaptıklarını ve çalışmaya devam edeckelerini de kaydeden Yıldırım, “Bu zorlu süreçte sokak hayvanları için tam kapsamlı büyük bir besleme çalışması yaptık. Organizasyonda çok sayıda noktaya birçok  mama bıraktık. Biz sadece bugüne mahsus değil her daim sokak canlarını doyurmaya devam edeceğiz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.