Bülent Zeren: Ülkemizin her yeri bizimdir

Bülent Zeren: Ülkemizin her yeri bizimdir
Avcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Bülent Zeren İzmirli depremzedeleri de yalnız bırakmadı. Zeren, "Ülkemizin her yeri bizimdir" dedi

Türkiye’nin birçok yerinde yaptığı yardımlarla gündeme gelen Bülent Zeren, Konak Kent Konseyi ile birlikte tespit ettikleri ailelerin beyaz eşya ihtiyaçlarını karşıladı. Beyaz eşyaları teslim alarak ailelere teslim eden Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu Bülent Zeren’e bütün İzmirliler adına teşekkürü borç bildiklerini söyledi. Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren’ in İzmir’de daha önce de birçok yurttaşa yardım elini uzattığını dile getiren Mumcu, "Güzel yürekli dostumuz sıkça bu tip yardımları yapmış olmasına rağmen adını hiçbir zaman dillendirmedik. Ancak dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı İzmir’deki sürece duyarsız kalmayan sevgili Bülent Zeren’e Konak Kent Konseyi olarak teşekkürümüzü kamuoyuyla paylaşmayı bir borç biliyoruz" dedi.


Çocuklarımıza armağan olsun

Daha önce Tunceli'nin Pertek ilçesinde bir eğitim yuvasını baştan aşağı yenileyen Avcılar Belediye Başkan Yardımcı Bülent konuyla ilgili daha öne yaptığı açıklamada, "Ülkemizin her yeri bizimdir. Pertek İlçemizdeki bu eğitim merkezi için ne gerekiyorsa yaptık. Sevgili annemizin adı verildi. Bundan büyük mutluluk yoktur. Çocuklarımıza armağan olsun" sözleriyle duygularını paylamıştı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.