Çocuklarımızın yüzleri gülecek

Çocuklarımızın yüzleri gülecek
Avcılar Müftülüğü tarafından ‘Bu kış bayram olsun, yolumuz iyilik olsun’ sloganı ile düzenlenen kampanyada toplanan para ile alınan 440 bot ile 225 mont Mardin’deki ihtiyaç sahibi çocuklar için gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, bir süre önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ‘Bir mont, bir bot’  adı altında yardım kampanyası başlattı. Avcılar Müftülüğü’nün çağrısı üzerine kampanya kapsamında  toplanan para ile satın alınan bot ve montlar kolilere doldurularak Mardin Müftülüğü’nce dağıtılmak üzere yola çıkarıldı.


49 koli gönderiliyor

Avcılar Müftüsü Bekir Derin, "Mardin İl Müftülüğümüz aracılığı ile Mardin’deki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bu emanetleri gönderiyoruz. Müftülüğümüz görevlileri ve hayırseverlerimizin desteği ile 440 kız ve erkek botu ile 225 montu yanında çorap ve bereleri de olmak üzere 49 koliyi Mardin İl Müftülüğü’ne ulaştırmak üzere yola çıkarıyoruz. İnşallah bu göndereceğimiz emanetlerle oradaki çocuklarımızın yüreği ısınacak, yüzleri gülecek. Böyle bir hayra vesile olunduğu için oradaki çocuklarımız adına kampanyaya destek veren halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.