İtfaiye kazazedeyi teselli etti: Sapasağlam adamsın

İtfaiye kazazedeyi teselli etti: Sapasağlam adamsın
AVCILAR'da aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Yaralı, ambulansa taşınırken bir itfaiye eri, "Sapasağlam adamsın" diyerek teselli etti.

Kaza, saat 10.30 sıralarında D-100 Karayolu Avcılar mevkii Küçükçekmece istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DSA 90 plakalı otomobili kullanan Furkan Aydoğdu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpıp savruldu. Aydoğdu aracın içinde sıkışıp yaralanırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü, araçtan çıkardı. Sedye ile ambulansa taşınan Aydoğdu’ya, bir itfaiye eri, "İyisin bir şeyin yok. Sapasağlam adamsın" diyerek teselli verdi. İlk müdahalenin ardından yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Aydoğdu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"60-70 KİLOMETRE HIZLA VURDU"

Yaşanan kazayı anlatan Tuncay Çetin, "Telefonla oynuyordu ya da bir şey vardı. Çünkü, önü açıktı. Buradaki direğe ortalama 60-70 kilometre hızla vurdu. Vurduktan sonra ters dönüp bu hale geldi" dedi. Aydınlatma direğine çarpan araçtan kopan parçanın kendi otomobiline geldiğini söyleyen Erol Yurtseven, "Arkadan makas ata ata geliyordu. Aynadan gördüm. Sonra bir tarafa doğru kaçtım. Arka lastiğini duvara vurdu. Sonra havaya kalktı, ters döndü. Çocuk sıkıştı, kaldı orada. Benim arabamın ön camını arabanın bir parçası kırdı. Düştü önü. Aynadan görmesem yüzde 90 bana vuracaktı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.