Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Ayıp oldu sanki!

Çatalca’da Büyükşehir Belediyesi ilk defa bu kadar boya badana ve temizlik işlerine girdi okullarda! Hali ile yerel seçimlere şunun şurasında ne kaldı ki! 9 yıldır tüm mahallelerimizde okul müdürlüğü yada idarecilik yapan tüm öğretmenlerimize alenen bir soru soracağım şimdi! 
Bu seneye kadar okullar açılmadan önce boya, badana… Bahçe ve okul temizliklerinizi kim ya da hangi kurum yapıyordu? 
Ben söyleyeyim! 
Çatalca Belediyesi… Şu an yazdığım yazı ne Cem Kara’yı, ne de Cem Kara’nın ekibini bağlamaz he! Açıkçası çok ta umurumda değil onlar alınmış mı alınmamış mı! Ama benim ilçemin belediyesi 9 yıl boyunca tüm okulların bu ihtiyaçlarını karşılayacak, hiçbir okulu ele güne muhtaç etmeyecek, ama gel gör ki sadece bu sene tüm okullara el attığı söylenen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür edilecek. 
Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür edin elbet. Ancak bence 9 yıldır, ondan da önce İsmail İP döneminde de yıllarca Çatalca’daki okulların ihtiyaçlarını karşılayan ve mümkün olduğunca isteklerini geri çevirmeyen Çatalca Belediyesi’ne de teşekkür edin. Hem de en alasından.
Seçim bittikten sonra seneye bu okulları yine Çatalca Belediyesi boyayacak, yine Çatalca Belediyesi temizleyecek. 
Peki bugün Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, Çatalca Belediyesi’ni hiç yerine koyanlar, o zaman geldiğinde Çatalca Belediyesinden hangi yüzle bu hizmetleri isteyecek?
Her seçim öncesinde Çatalca halkının gözünün boyandığını en iyi bizler biliriz. Her seçim öncesi her şeye el atılırken, seçimlerin ardından , Çatalca halkının kendi kaderi ile nasıl yapayalnız bırakıldığını ve yine en küçük bütçe içerisinde nasıl bu hizmetlerin yapılmaya çalışıldığını en iyi         bizler biliriz. 
O sebeple dün Çatalca Belediyesi’ne yıllardır okullara yaptığı hizmetler için bir teşekkürü çok görenler, biliniz ki biz halk olarak, bugünkü belediye başkanımız Sayın Cem Kara’ya da, ondan önceki Belediye Başkanımız İsmail İp’e de , ve daha önceki belediye başkanlarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. 
Kısacası yıllarca seçim yatırımı falan gözetmeksizin Çatalca’nın okullarını sırtında taşıyan Çatalca Belediyesi’ne teşekkürler… Sadece Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür edenlere de ayrıca ben bir Çatalcalı vatandaş olarak teessüf ediyorum. 
Bir de sizlere anlatamayacağım, anlatmamam gereken öğrencilere yaptıkları ile ilgili güzellikleri var Çatalca Belediyesinin de ona da halk zaten bilse de bilmese de teşekkür ediyor. 
Teşekkürler! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi