Bağcılar'a hem hesaplı hem de konforlu sosyal tesis

Bağcılar'a hem hesaplı hem de konforlu sosyal tesis
Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu Aliya İzzetbegoviç Sosyal Tesisleri’nde Türk mutfağının en seçkin lezzetleri kaliteli ve hesaplı olarak ilçe sakinleriyle buluşturdu. Hijyen şartları düşünülerek QR kodlu menü sisteminin kullanıldığı ve son derece modern bir çizgide dekore edilen tesiste Bağcılarlılar, sevdikleriyle güzel zaman geçirebilecek.

Bağcılar Belediyesi, vatandaşlara yönelik hizmet yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Güneşli Mahallesi’nde bulunan Aliya İzzetbegoviç Parkı içindeki binayı sosyal hizmet tesisi olarak hayata geçirdi. Merkezi konumda yer alan, rahatlığın ve konforun ön planda tutulduğu mekan, yeni buluşma mekanı olmaya aday. Nezih bir ortamda, kaliteli ve zengin menüsüyle Bağcılarlıların damak tadına hitap eden sosyal tesis, Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunuyor. Kahvaltıdan çorbaya, et yemeklerinden tatlıya kadar zengin lezzet çeşitlerinin yer aldığı tesiste fiyatlarıyla da ziyaretçileri memnun ediyor. Son derece renkli ve modern bir biçimde dekore edilen binada hijyen kurallarına da çok dikkat ediliyor. Her masada dezenfektan aparatı ve QR kodlu menü sistemi bulunuyor.

Vatandaşlar sevdikleriyle keyifli zaman geçirecekler

Yeni mekanın kalitesiyle öne çıktığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Tesisimiz gelir elde etmek amaçlı değil. Hemşehrilerimiz aileleriyle ve sevdikleriyle burada keyifli zaman geçirebilecek. Çocuklu aileler için de oyun alanları bulunuyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

100 kişi kapasiteli tesis, haftanın her günü saat 07:00 - 23:00 arası hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.