Lokman Çağırıcı yeniden seçildi

Lokman Çağırıcı yeniden seçildi
Güneydoğu Avrupa’daki 12 ülkede 9 bin yerel yönetimi ve aynı zamanda 80 milyonluk nüfusu temsil eden NALAS’ın 16. Genel Kurul Toplantısı’nda görev değişikliği yaşandı. NALAS’ın yeni başkanı olarak Moldova Belediyeler Birliği Başkanı Tatiana Badan olurken, MBB Encümen üyesi ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yeniden 2. Başkanvekili seçildi

Güneydoğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı (NALAS), 16. Genel Kurulu Toplantısı Kovid-19 salgını sebebiyle online olarak gerçekleşti. Toplantıya NALAS’ın 2. Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Marmara Belediyeler Birliği Encümen üyesi ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

NALAS’a kadın başkan

2020-2021 yılına ait bütçe ve çalışma planlarının değerlendirildiği görüşmede 2021-2022 dönemine yönelik görevlendirmeler de yapıldı. NALAS Başkanı Bulgaristan Ulusal Belediyeler Birliği’nden Emanuil Manolov görevini Moldova Belediyeler Birliği Başkanı Tatiana Badan’a bıraktı. 13. Başkan olan Badan aynı zamanda bu ağın da ilk kadın başkanı oldu. Geçen yıl seçildiği 2. Başkan Yardımcılığı’nı başarıyla yürüten Başkan Çağırıcı da yeniden NALAS’ın 2. Başkan Vekili görevine layık görüldü. Kendisine gösterilen güvenden dolayı NALAS üyelerine teşekkür eden Çağırıcı, “İkinci kez bu göreve getirilmekten dolayı onur duyuyorum. Yerel yönetimleri güçlendirmek ve NALAS’ı daha ileriye taşımak amacıyla önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.