Şampiyonlar ödüllerini aldı

Şampiyonlar ödüllerini aldı
Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Bağcılar İlçe Temsilciliği ortaklığında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ödüllü Online Satranç Turnuvası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ödüllü Online Satranç Turnuvası düzenlendi.

90’ar dakika süren yarışmalardan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı turnuvasına 7-15 yaş arası 118 öğrenci katıldı. Zorlu geçen yarışmalar sonucunda Yusuf Kaban 1’inci, Nusret Turan Galip 2’nci, Asil Yaka 3’üncü oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı turnuvasına ise 16-19 yaş aralığında 209 öğrenci mücadele etti. Miniklerin masa başında ter döktüğü müsabakada ise Ömer Evcimen 1’inci, Enes Yılmaz 2’nci ve Ahmet Can Andiç ise 3’üncü oldu.

Sporcularımızı kutluyorum

Başarılı sporcular için Bağcılar Belediyesi’nde program düzenlendi. Etkinliğe; Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Hürcan, Türkiye Satranç Federasyonu Bağcılar Temsilcisi Funda Durak ile veliler katıldı. Minik şampiyonları tebrik eden Başkan Çağırıcı, “Pandemi döneminde çocukların yararlı zaman geçirmeleri anlamında çok güzel bir turnuva oldu. Emek vererek başarıyı elde eden sporcularımızı kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.