Bakırköy'de vinç devrildi! İşçilerin ölümden döndüğü anlar kamerada

Bakırköy'de vinç devrildi! İşçilerin ölümden döndüğü anlar kamerada
Bakırköy'de, bir binanın dış cephe temizliği için kullanılan vinç devrilerek korku dolu anlar yaşattı. Vinç sepetinde bulunan 2 işçi yaralanırken o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bakırköy Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Caddesi'nde meydana geldi. 3 katlı bir binanın dış cephe temizliği için kurulan 59 B 1039 plakalı vinç iddiaya göre hatalı kullanımdan dolayı devrildi. Devrilme anında vincin sepetinde bulunan 2 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 işçi ambulansa hastaneye kaldırılırken, vinç şoförü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Devrilen vinç nedeniyle Yeşilköy Caddesi sahil yolu istikametinde bir şerit trafiğe kapandı. Olay yerine çağırılan başka bir vinç ile devrilen vinç düzeltildi. 

DEVRİLME ANI KAMERADA

Vincin devrilme anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İki farklı açıdan kaydedilen görüntülerde vincin devrilmesi ve içindeki işçilerle beraber vinç sepetinin düşme anı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.