Abu Dabi Büyükelçiliği'ne Sözleşmeli Sekreter Alınacak

Abu Dabi Büyükelçiliği'ne Sözleşmeli Sekreter Alınacak
Abu Dabi Büyükelçiliği'ne Sözleşmeli Sekreter alınacağı duyuruldu.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre şu açıklama yapıldı; "T.C. Abu Dabi Büyükelçiliği’nde münhal bulunan 1 (bir) adet sözleşmeli sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır. Başvurular 30 Nisan 2022 Cumartesi TSİ 10:00 ile 16 Mayıs 2022 Pazartesi TSİ 23:59 arasında e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar T.C. Abu Dabi Büyükelçiliğine şahsen veya postayla iletmeleri de gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için, başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlamaları ve aynı zamanda tüm başvuru belgelerini eksiksiz şekilde işbu duyuruda belirtilen süreler içinde T.C. Abu Dabi Büyükelçiliğine ulaştırmaları gerekmektedir. 

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı üzerinden teyit edebileceklerdir."


Detaylar için .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.