Dokuz Eylül Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi 18 öğretim üyesi alacak
Dokuz Eylül Üniversitesi 18 öğretim üyesi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre üniversiteden şu açıklama yapıldı; "Üniversitemiz  birimlerine  2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu'na  göre  aşağıda  belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ve kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliği  ile  Üniversitemizin  Yükseköğretim  Kurulu  Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları'na göre yapılacaktır."


Detaylar için .

BİRİM/ANABİLİM
DALI/PROGRAMI
UNVAN ADET NİTELİKLER
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi Doktor Öğretim Üyesi 1 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı olmak.
Diş Hastalıkları ve Tedavisi Doktor Öğretim Üyesi 1 Restoratif Diş Tedavisi uzmanı olmak.
Ağız,Diş ve Çene Radyolojisi Doktor Öğretim
Üyesi
1 Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi uzmanı olmak.
FEN FAKÜLTESİ
Genel Biyoloji Doktor Öğretim Üyesi 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik anabilim dalında doktora yapmış olmak. Kanserde gen düzenlemeleri ve terapiye yönelik çalışmaları
olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Rus Dili ve Edebiyatı Doktor Öğretim Üyesi 1 Rus Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak. Rus dili öğretimi, Rusçanın dil bilgisi ve Rus edebiyatı üzerine çalışmaları olmak.YDS Rusça'dan 90 ve üzeri puana sahip olmak.
HUKUK FAKÜLTESİ
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Doçent 1 İş ve sosyal güvenlik hukuku alanında doçentliğini almış olmak. Bireysel iş hukuku, toplu iş hukuku ve deniz iş hukuku alanlarında
çalışmaları olmak.
İLAHİYAT FAKÜLTESİ
İslam Tarihi Profesör 1 İslam Tarihi alanında doçentliğini almış olmak. Hint-Türk Tarihi ve Siyer alanında çalışmaları
olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
İstatistik Profesör 1 Nicel Karar Yöntemleri alanında doçentliğini almış olmak. Parametrik olmayan regresyon modelleri konularında çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Havacılık ve Uzay Mühendisliği (*) Profesör 1 İlgili alandan doçentliğini almış olmak.
Akışkanlar mekaniği üzerine çalışmaları olmak.
Havacılık ve Uzay Mühendisliği (*) Doçent 1 İlgili alandan doçentliğini almış olmak. Yanma,itme ve enerji sistemleri üzerine çalışmaları olmak.
Havacılık ve Uzay Mühendisliği (*) Doktor Öğretim Üyesi 1 Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümlerinden lisans mezunu olmak.Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde doktora yapmış olmak.Uçuş mekaniği üzerine çalışmaları olmak.
Havacılık ve Uzay Mühendisliği (*) Doktor Öğretim Üyesi 1 Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Uçak Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinden lisans mezunu olmak.Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Makine Mühendisliğinde doktora yapmış olmak.Uçak tasarımı ve aerodinamiği üzerine çalşmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ
İç Hastalıkları Doktor Öğretim Üyesi 1 İç Hastalıkları Uzmanı ve Gastroenteroloji yandal uzmanı olmak.
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doktor Öğretim
Üyesi
1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olmak.
ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Translasyonel Onkoloji Profesör 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında doçentliğini almış olmak.Translasyonel onkoloji alanında çalışmaları olmak.
Translasyonel Onkoloji Doktor Öğretim Üyesi 1 Biyoloji Alanında Doktora yapmış olmak ve Translasyonel Onkoloji alanında çalışmaları olmak.
Klinik Onkoloji Doktor Öğretim Üyesi 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi yan dal uzmanı olmak.
Prevantif Onkoloji Doktor Öğretim
Üyesi
1 İç Hastalıkları Uzmanı ve Tıbbi Onkoloji yan
dal uzmanı olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.