Fenerbahçe Üniversitesi 15 Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak

Fenerbahçe Üniversitesi 15 Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak
Fenerbahçe Üniversitesi'nin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlayan adaylar, aşağıda belirtilen başvuru belgelerini [email protected] e-posta adresine gönderebilirler. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi:
İlan Başlama (İlk Başvuru) Tarihi      : 19.02.2021
İlan Bitiş (Son Başvuru) Tarihi          : 05.03.2021
Ön Değerlendirme Tarihi                   : 09.03.2021
Giriş Sınavı Tarihi                              : 11.03.2021
Sonuç Açıklama Tarihi                       : 12.03.2021
Sonuçların açıklanacağı web adresi   : www.fbu.edu.tr
İletişim Bilgileri                                 : [email protected], Tel: 0216 910 1907
 

AKADEMİK
BİRİM
BÖLÜM/
PROGRAM
KADRO
SAYISI
KADRO
UNVANI
AÇIKLAMA
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz 1 Öğretim Görevlisi İç Hastalıkları veya Nefroloji alanında uzmanlığını almış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek
Yüksekokulu
Anestezi (İngilizce) 2 Öğretim Görevlisi Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında uzmanlığını almış olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil
puanına sahip olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi (İngilizce) 1 Öğretim Görevlisi Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans bölümlerinden birinden mezun olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Anestezi, yoğun bakım veya ameliyathane ünitelerinde en az 2 yıl deneyimli olmak ve belgelemek. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ortopedik Protez ve Ortez Programı 3 Öğretim Görevlisi Protez-Ortez, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ergoterapi Ortopedi ve Travmatoloji (Tıp) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Tıp) Fizyoloji (Tıp) Anatomi (Tıp) alanlarından birinden tezli yüksek lisans veya doktora yapmış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek
Yüksekokulu
Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı 1 Öğretim Görevlisi Tıbbi Patoloji alanında uzmanlığını almış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek
Yüksekokulu
Patoloji Laboratuvar Teknikleri
Programı
3 Öğretim Görevlisi Tıbbi Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Histoloji ve Embriyoloji alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczacılık Hizmetleri Programı 1 Öğretim Görevlisi Eczacılık Fakültesi mezunu olup, eczacılık alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma
Terapisi
1 Araştırma Görevlisi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü lisans mezunu olmak, Dil ve Konuşma Terapisi alanında tezli yüksek
lisans yapmış veya yapıyor olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 1 Araştırma Görevlisi İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, İngiliz Dili Eğitimi, İngilizce Mütercim- Tercümanlık, İngilizce Çeviri Bilim veya Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü lisans mezunu olup, bu alanların herhangi birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri
İngilizce dil puanına sahip olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü (İngilizce) 1 Araştırma Görevlisi Psikoloji lisans mezunu olup, Psikoloji ile ilgili alanlardan birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.