Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi alacak

Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi alacak
Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mekatronik Bölümü Öğretim Üyesi kadrosuna 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’nde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak “Öğretim Üyesi” alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Başvurular online olarak üniversite web sayfasından https://ikakademikbasvuru.khas.edu.tr/ linkinden kabul edilecektir. Belirtilen  şartları  taşımayan,  süresi  içerisinde  başvurmayan  ve  eksik  bilgi/belgesi  olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Son başvuru tarihi 26 Şubat 2021'dir.


 

Fakülte/
Yüksekokul
Bölümü Kadro
Unvanı
Kadro
Sayısı
Aranan Koşullar İlan Son
Başvuru Tarihi
1- Doktora sonrası çalışmalarını yurt dışında
ve en az iki yıl süre ile yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi 1 2- Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik teknolojilerinin eğitim sistemlerinde uygulanması konusunda çalışmalar yapmış olmak,
3- İnsan-bilgisayar etkileşimi, robotik ve 3-
26 Şubat 2021
boyutlu arayüz konularında araştırma ve
yayınlar yapmış olmak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.