Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansından Proje Teklif Çağrısı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansından Proje Teklif Çağrısı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde uygulanacak olan Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2’yi ilan etti.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre Toplam bütçesi 20.000.000 TL olarak açıklanan mali destek programına kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar başvuru yapabilecek. Proje başvurularının 24 Eylül 2021 tarihine kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlanması ve onaylanması gerekmektedir. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu yukarıda belirtilen program kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla 06.08.2021 tarihi itibariyle ilana çıkmış bulunmaktadır. Söz konusu programlar hakkında detaylı bilgiye, Başvuru Rehberi ve Eklerinin tamamına www.kudaka.gov.tr ve www.sanayi.gov.tr internet adreslerinden ulaşılabilir.

Proje başvuruları 24 Eylül 2021 Saat 23:59’a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlanmalı ve onaylanmalıdır. 24 Eylül saat 23:59 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında destekleyici belge ekleme ve projenin nihai halini onaylama da dâhil olmak üzere sistem üzerinden projeye dair hiçbir işlem yapılamayacaktır.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.