Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 28 Öğretim Üyesi alıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 28 Öğretim Üyesi alıyor
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yayımladığı ilanla 28 Öğretim Üyesi alımı yapacağına duyurdu.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilanda üniversiteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır."

İLAN NO BİRİM BÖLÜM ABD /PROGRAM UNVAN DER. AÇIKLAMA
ÖÜ202115 Diş
Hekimliği Fakültesi
Klinik Bilimler Ortodonti Dr.Öğr.Üyesi 2 İlgili alanda doktora ya da uzmanlık yapmış olmak.
ÖÜ202116 Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Dr.Öğr.Üyesi 2 İlgili alanda doktora ya da uzmanlık yapmış olmak.
ÖÜ202117 Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Klasik Arkeoloji Doçent 1 Doçentliğini Klasik Arkeoloji alanında almış olmak. Erken Demir Çağ, Arkaik Dönem Karia Arkeolojisi ve Karia Yakın Doğu ilişkileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202118 Edebiyat Fakültesi Tarih Yeni Çağ Tarihi Doçent 1 Doçentliğini Yeniçağ Tarihi alanında almış olmak. Osmanlı’da tarihçilik, isyanlar ve reform konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202119 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Doçent 3 Doçentliğini Yeni Türk Edebiyatı alanında almış olmak. Modernizm, postkolonyalizm ve tarihi roman konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202120 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi Profesör 1 Doçentliğini Eğitim Bilimleri (Eğitim Yönetimi) alanında almış olmak. Okullarda değişim yönetimi uygulamaları ve öğretmenlerin tutumları hakkında çalışmaları olmak.
ÖÜ202121 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doçent 1 Doçentliğini Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında almış olmak, öğrencilerde sosyal ağların kullanımı ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ202122 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Dr.Öğr.Üyesi 4 Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında yapmış olmak. Bilişsel-Davranışçı terapiler özelinde deneysel çalışmaları ve ölçek
uyarlama çalışmaları olmak.
ÖÜ202123 Eğitim
Fakültesi
Güzel Sanatlar
Eğitimi
Müzik Eğitimi Profesör 1 Doçentliğini Müzik Eğitimi bilim alanında almış olmak. Piyano eğitimi ve öğrenme
stratejileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202124 Eğitim
Fakültesi
Özel Eğitim İşitme Engelliler
Eğitimi
Dr.Öğr.Üyesi 4 Doktorasını özel eğitim alanında yapmış olmak ve işitme engellilerle ilgili çalışmaları
olmak.
ÖÜ202125 Eğitim
Fakültesi
Temel Eğitim Sınıf Eğitimi Doçent 1 Doçentliğini Hayat Bilgisi Eğitimi alanında almış olmak. Teknolojinin eğitim
kalitesine etkisi konusunda çalışmaları olmak.
ÖÜ202126 Fen Fakültesi Kimya Fizikokimya Doçent 1 Reaksiyonların Modellenmesi, Deneysel Tasarım ve Bilimsel Verilerin Bilgisayar Programlarıyla Optimizasyonu alanında çalışmaları olmak.
ÖÜ202127 Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve
Genetik
Moleküler Hücre Biyolojisi Profesör 1 Obezitede yağ doku enflamasyonu, damarlanması, insulin direnci ve tıbbi bitkilerin kullanımı konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202128 İktisadi ve İdari Bilimler
Fakültesi
Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri Doçent 3 Doçentliğini Kamu Yönetimi Bilim alanında almış olmak. Kamu Mali Yönetim Sistemi ve Katılım ve Yönetişim konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ202129 Mimarlık Fakültesi Mimarlık Yapı Bilgisi Dr.Öğr.Üyesi 3 Lisans ve Doktora eğitimini mimarlık alanında tamamlamış olmak. Yükseköğretim Kurumuna bağlı bir eğitim kurumunda çalışmış veya ders vermiş olmak. Mimari Tasarım, yapı, yapı malzemesi ve tarihi çevre alanlarının herhangi birinden çalışmalar
yapmış olmak.
ÖÜ202130 Mimarlık Fakültesi
(*)
Şehir ve Bölge Planlama Şehir Planlama Doçent 1 Doçentliğini Şehir ve Bölge Planlama bilim alanında almış olmak. Ulaşım planlamasında trafik güvenliği üzerine çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202131 Mimarlık Fakültesi
(*)
Şehir ve Bölge Planlama Şehir Planlama Dr.Öğr.Üyesi 4 Doktorasını Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalında yapmış olmak. Konut politikaları ve karşılanabilir konut üzerine çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202132 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik İç Hastalıkları Hemşireliği Doçent 1 Doktorasını ve Doçentliğini İç Hastalıkları Hemşireliği alanında almış olmak, alanında diyabet, yaşlılık ve tamamlayıcı terapiler ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ202133 Sağlık
Bilimleri Fakültesi
Dil ve Konuşma Terapisi Dil ve Konuşma Terapisi Dr.Öğr.Üyesi 3 Yüksek lisans ve doktorasını Dil ve Konuşma Terapisi alanında yapmış olmak.
ÖÜ202134 Spor Bilimleri
Fakültesi
Spor Yöneticiliği Spor Yöneticiliği Profesör 1 Doktorasını Spor Yönetimi alanında yapmış olmak.
ÖÜ202135 Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme
Teknolojisi
İşleme Teknolojisi Profesör 1 Doçentliğini Su ürünleri işleme teknolojisi alanında almış olmak. Alanında, yenilikçi ısıl olmayan işlem teknolojileri üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202136 Su Ürünleri
Fakültesi
Su Ürünleri
Yetiştiriciliği
Hastalıklar Doçent 1 İlgili alanda doçent unvanı almış olup, Su ürünleri yetiştiriciliğinde balık sağlığı ve
immünolojisi üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202137 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Doçent 1 Genel cerrahi uzmanı olmak. Hepato Pankreatiko Bilier Cerrahi ve İleri Laparaskopik Cerrahi deneyimi olmak.
ÖÜ202138 Tıp Fakültesi
(*)
Cerrahi Tıp Bilimleri Patoloji Doçent 1 Patoloji uzmanı olmak. Jinekopatoloji ve Üropatoloji alanlarında çalışmaları olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202139 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Dr.Öğr.Üyesi 2 Nöroloji uzmanı olmak. Nörogirişim yapacak uzman tabip kriterlerini sağlıyor olmak. Girişimsel Nöroanjiografi Yeterlilik Sertifikasına sahip olmak.
ÖÜ202140 Tıp
Fakültesi (*)
Dahili Tıp Bilimleri Farmakoloji Dr.Öğr.Üyesi 2 Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıbbi Farmakoloji alanında uzmanlık eğitimi almış olmak ve Toksikoloji konusunda laboratuvar deneyimi olmak. (Açıklamalar 6. madde)
ÖÜ202141 Tıp Fakültesi
(*)
Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Dr.Öğr.Üyesi 2 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olmak. Lenfödem tanı ve tedavisi ile ilgili sertifikası olmak. Omuz ve dirsek ağrılarıyla ile ilgili çalışmaları olmak. (Açıklamalar
6. madde)
ÖÜ202142 Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Histoloji ve Embriyoloji Dr.Öğr.Üyesi 2 İlgili alanda uzmanlık veya doktora eğitimini tamamladıktan sonra alanında en az iki
yıl eğitim kurumunda çalışmış olmak. Mezenşimal kök hücrelerle ilgili çalışmaları olmak.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.