Başkan Rıza Akpolat'tan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Rıza Akpolat'tan Ramazan Bayramı mesajı
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ramazan Bayramı’nı yayınladığı bir video mesajla kutladı. Akpolat mesajında bayram coşkusunu pandemi koşullarında karşıladıklarını ifade ederek, Beşiktaş’ta ihtiyacı olan tüm komşularının yanında olduklarını vurguladı.

Koronavirüsle geçen bir yılın ardından geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlar bayramı pandemi koşullarında evlerinde kutlayacak. Bu nedenle Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat vatandaşların Ramazan Bayramı’nı yayınladığı bir video ile kutladı.

‘’BELEDİYE OLARAK HER İHTİYAÇLARINDA KOMŞULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’’

Ortak çabayla pandeminin geride bırakılacağını belirten Başkan Akpolat, "Değerli komşularım bu yıl Ramazan Bayramı’nı yine pandemi koşullarında karşılıyoruz. Sevdiklerimizle, büyüklerimizle bir arada olamıyoruz. Aynı sofralarda buluşamıyoruz ama gönül birlikteliğimiz sürüyor. Pandemiye karşı verdiğimiz topyekün mücadele çok zorlu geçen bir yıldan sonra aşılamanın başlamasıyla bu ayrılığın daha fazla uzamayacağına, bayramlarımızı yeniden birlikte ve coşkuyla kutlayacağımıza inancım tam. Bu süreçte canla başla çalışmaya, ilçemizde yardımlaşma ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz. Beşiktaş Belediyesi olarak her ihtiyaçlarında komşularımızın yanında olacağız. Ortak çabayla bu zor günleri geride bırakacağız. Ramazan Bayramı’nızı kutluyor, size ve sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.