AREV'e gel en iyisi ol!

AREV'e gel en iyisi ol!
AREV Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Orakçı, 3 Nisan’da Beylikdüzü Kampüsü’nde bursluluk sınavı olacağını AREV Okulları mezunlarının Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştiğini belirtti. Orakçı, “Biz bütün öğrencilerimize AREV'e gelin, en iyisi olun diyoruz” dedi

Yapay Zeka ve AR-GE Laboratuvarlarından, makine ve kontrol sistemlerine uzay bilimlerinden robotik kodlamaya kadar birçok yeni nesil eğitim dersleri ile Türkiye'nin en kapsamlı kurumlarından biri olan AREV Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı şöyle konuştu: "Pandemi döneminde her kurumun olduğu gibi eğitim kurumlarıda ciddi anlamda sıkıntı yaşadık. Umarım en kısa zamanda pandemiyi atlatır, eski normal düzenimize döneriz. Özel okullarımızın niteliği, niceliği kalitesi artsın. Milli Eğitim Bakanlığı Devletin eğitim konusundaki yükünü alsın. Bu kurumların varlığı devletimizin, milletimizin eğitim konusunda kaliteye giden mihenk taşıdır. Özel eğitimde de öncü ve marka olduk. Kurucu belediye başkanı olduğum dönemde özel okul sahiplerini çağırdım. Onlara imkan sağlayarak arazi tahsil ederek, destek verdik, öncü olduk. Bir çok kurumun bölgemize gelmesini sağladık. Eğitim Vadisi’yle Yaşar Acar Fen Lisesi başta olmak üzere güzel ve kaliteli okullarla Beylikdüzü’nün eğitim kalitesini arttırdık. Beylikdüzü’nün eğitim markası olarak öne çıkması sağlandı. Bu sayede Beylikdüzü eğitim göçü almaya başladı” dedi.

Üniversite öğrencilerine de burs var

İstanbul Beylikdüzü’nde Yaşar Acar Fen Lisesi’nin marka olduğunu söyleyen Orakçı: “Yaşar Acar bizim kardeş okulumuz. Biz AREV Okulları olarak Yaşar Acar’ın giriş lobisini yeniledik.Kardeş hukuku burdan kaynaklanıyor. Amacımız okulların tümünde fiziksel ve eğitimsel kaliteyi yükseltmek. Eğer okulsak fen lisesiysek anadolu lisesiysek birinci gösterge akademik başarıdır. Gençlerimiz geçen yıllarda Türkiye ikiyüzüncüsü, Altıyüzüncüsü, binincisi, ikibinincisi, milyonlarca öğrenci içerisinden bu dereceyi alarak bizleri mutlu ettiler. O gençlerimiz şuanda Boğaziçi, Ortadoğu, İstanbul Teknik, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde bir çok üniversitede okuyorlar. AREV Vakfı olarak bu öğrencilerimize burs vermeye devam ediyoruz. Yeter ki çocuklarımız istesin, azimli ve gayretli olsun. AREV Okullarımızın kapısı açık. Yüzde yüze varan oranlarda burs veriyoruz. Onları okutuyoruz. Yetinmiyoruz üniversite boyuncada burs vermeye devam ediyoruz.

arev okulları

Öğrencilerden 26 madalya geldi

AREV Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı ve yarIşmaların gerçekleştirildiği Beylikdüzü Spor kompleksini bölgeye kazandıran Orakçı, “Spor hayata tutunmanın, azimli olmanın, sabrı öğrenmenin, iradeyi kuvvetlendirmenin en isabetli ilacı, ruh ve beden sağlığımız için de en doğal şifa kaynağıdır. Biz bu anlamda AREV Kolejleri ve AREV Vakfı olarak sporu oldukça önemsiyor, hocalarımızı, sporcularımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı hararetle destekliyoruz. Sene başında Beylikdüzümüzün nitelikli spor kulüplerinden Smaç Yüzme Kulübüyle birlikte çalışma kararı aldık. Hamdolsun meyvelerini topluyoruz. Bugün Ülke çapındaki başarılarıyla göğsümüzü kabartan, dereceye girerek 26 madalyayı ilçemize kazandıran öğrencilerimizi, sporcularımızı, hocalarını ve kıymetli ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz tüm öğrencilerimizi akademik başarının yanı sıra yeteneklerine göre en az bir branşta lisanslı sporcu yaparak, bedensel ve ruhsal disiplin, rekabet, takım ruhu ve mücadele azmiyle başarıya ve sağlıklı yaşama odaklanmış bir nesil olarak yaşama hazırlamak. AREV Koleji olarak bilim, sanat ve sporda iz bırakan nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

Çocuklar bizim geleceğimiz

Yaptıkları tüm çalışmalarda eğitime öncelik verdiklerini belirten AREV Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bunun için çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek için uğraşıyor ve çabalıyoruz. Biz bunu memleket meselesi olarak görüyoruz. Bunun yanı sıra biz çocuklarımızı iyi bir insan olarak yetiştirmek için de çalışıyoruz. Atatürk'ün bize miras bıraktığı değerler ile kurumlarımızda çocuklarımıza farklılıklara hoşgörüyü ve tevazuyu da aşılamaya çalışıyoruz. Çünkü bizi değerli kılan sahip olduğumuz erdem ve iyi hasletlerdir. Bizim misyonumuz da başarılı öğrenciler ve en önemlisi de iyi insanlar yetiştirmektir.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.