BEYKOMDER'den Barış Kış'a plaket takdimi

BEYKOMDER'den Barış Kış'a plaket takdimi
Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) düzenlediği iftar programıyla ilçe sakinleriyle bir araya geldi. “Beylikdüzü'ne değer katan herkese teşekkür ediyoruz” diyen Dernek Başkanı Osman Tezemir, gazetemizin Haber Müdürü Barış Kış'a da plaket takdim etti

Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) Ramazan ayı münasebetiyle ilçe sakinlerine iftar verdi. BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir'in ev sahipliğini yaptığı iftar programına Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, Erzurumlular Derneği Başkanı Bülent Kuzugil, Büyükçekmece Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Ölmez, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sinan İşgüzar ve çok sayıda Beylikdüzülü katıldı. Ramazan'ın ruhuna yakışır bir şekilde her zaman birlikte olmayı önemsediklerini kaydeden Tezemir, “Bugün burada birlik ve beraberlik duygusu içindeyiz. Bunu çok anlamlı buluyoruz, buraya gelen herkese yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Değer katanlar unutulmadı

“Beylikdüzü'ne değer katan herkes çok kıymetlidir” diyen Osman Tezemir, bu anlamda iftar programına katılan isimlere de plaket ve ödül takdiminde bulundu. Gazetemiz Haber Müdürü Barış Kış'a, Beylikdüzü ile alakalı yaptığı haberlerden dolayı plaket veren Tezemir, “Kendisi ilçemizin gündemini yakından takip eden, tarafsız bir şekilde bizlere ulaştıran kıymetli bir gazeteci. Emekleri için teşekkkür ediyoruz” dedi. Programda Vehbi Orakçı'ya da plaket takdim edildi.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.