Beylikdüzü için çalışmaya devam

Beylikdüzü için çalışmaya devam
Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu, ilçedeki esnafı ziyaret ederek yeni yıl dileklerini paylaştı. Mumcu, “2020'de olduğu gibi 2021'de de Beylikdüzü için canla başla çalışacağız” dedi

Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu, Cumhuriyet ve Büyükşehir Mahalleri'ndeki esnafı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2020 yılının koronavirüs ve pandemiyle birlikte oldukça zorlu geçtiğini anlatan Mumcu, “2021'de koronavirüsün olmadığı, pandemi sürecinin sona erdiği, herkesin maskesiz bir şekilde dolaşabildiği, sağlıklı güzel bir yıl temenni ediyoruz. 2020 yılında olduğu gibi 2021'de de Beylikdüzü için ve hemşehrilerimiz için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.


Esnaf bizim gözbebeğimiz

Beylikdüzü esnafının sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendiklerini ve esnafın her zaman yanında olmaya çalıştıklarını da vurgulayan Mumcu, “Esnaf bizim gözbebeğimiz. Onların derdi bizim derdimiz, onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bir yıl boyunca bu anlamda onlarla her daim iç içe olduk, sorunlarının çözümü için çalıştık. Gelecek yıl da bu manzara değişmeyecek. Beylikdüzü esnafıyla, vatandaşlarıyla; yerel yönetim hizmetleriyle bütün İstanbul'a örnek bir ilçe olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.