Beylikdüzü Komşuları dernekleşti

Beylikdüzü Komşuları dernekleşti
Beylikdüzü Komşuları Platformu adıyla Osman Tezemir başkanlığında faaliyetlerini sürdüren oluşum geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) ismiyle yeni bir kimlik kazandı.

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden oluşan Beylikdüzü Komşuları Platformu, ciddi bir adım atarak dernekleşti ve BEYKOMDER ismini aldı. Dernek Başkanı Tezemir, BEYKOMDER olarak çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Bugüne kadar Beylikdüzü Komşuları Platformu adıyla hizmet verdik. Şimdi ise icraatlerimizi bir tık ileri götürmek adına dernekleşme kararı aldık ve BEYKOMDER'i kurduk. Geçmişte ne tür çalışmalar yapıyorsak bundan sonra da aynı kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz. BEYKOMDER, Beylikdüzü halkının her zaman yanında, yöresinde olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Çalık yalnız bırakmadı

BEYKOMDER olarak düzenledikleri kermese katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a da teşekkür eden Tezemir, “Derneğimizin çalışmalarında bugüne kadar hep destekçimiz olan sevgili başkanımız Mehmet Murat Çalık gene bizi yalnız bırakmayarak düzenlediğimiz kermese katıldı. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyoruz. BEYKOMDER olarak belediyemizle, kaymakamlığımızla, muhtalarımız ve vatandaşlarımızla birlikte dayanışma içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.