Beylikdüzü'nün acı günü: Saffet Uygur hayatını kaybetti!

Beylikdüzü'nün acı günü: Saffet Uygur hayatını kaybetti!
Beylikdüzü'nün tanınan simalarından Beylikdüzü Kooperatifler Birliği kurucusu ve eski Genel Başkanı Mimar Saffet Uygur, yaşamını yitirdi

Beylikdüzü'nün tanınan simaları arasında yer alan ve ilçe mimarisine önemli katkılarda bulunmuş olan Beylikdüzü Kooperatifler Birliği (BEYKOOP) kurucusu ve eski Genel Başkanı Mimar Saffet Uygur, geçirdiği by pass ameliyatı sonrası yaşamını yitirdi. Uygur'un cenaze namazının yarın Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacağı, Çakmaklı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Ölümüyle herkesi yasa boğdu

Uygur'un ölümü sonrası sevenleri de sosyal medya üzerinden üzüntülerini paylaştı. Yalçın Ergünder, "Yakın arkadaşımız, politik mücadele yoldaşımız,  dayanışmacı, iyi insan; sevgili SAFFET UYGUR'u kaybettiğimiz haberini az önce şaşkınlıkla öğrendim. Çok yakın zaman öncesine dek haberleşir, paylaşımlarını okurdum. Yeni yılın derinden sarsıcı haberi bu oldu.  Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum" dedi. Uygur'un arkadaşı olduğunu belirten Gülnur Güler ise "Bugün de güne çok kötü bir haberle başladık. Sevgili arkadaşımız, dostumuz Saffet'i (Uygur) kaybettik.  Ne güzel, bir diş hekiminin uyarısıyla damarlarındaki problem zamanında anlaşıldı ve hemen başarılı bir ameliyat oldu" diye sevinirken, uyanamadı maalesef. Her zaman sevgiyle hatırlayacağız" mesajını paylaştı. Uygur'un ölümünün Beylikdüzü için büyük bir kayıp olduğunu belirten Necati Çankaya ise "Gerçekten derin bir üzüntü içindeyiz, Beylikdüzü kıymetli bir ağabeyini kaybetti" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.