Beylikdüzü yeniden Ak Partili olacak

Beylikdüzü yeniden Ak Partili olacak
AK Parti Beylikdüzü 4'üncü Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığı görevine seçilen Mustafa Günaydın, önemli açıklamalar yaptı. “Var gücümüzle çalışacağız” diyen Günaydın, “Bildiğiniz gibi 2014'te bir yol kazası oldu. Artık bunu aşıp yeniden dört elle çalışacağız. Beylikdüzü'nü yine yeniden AK Parti ile tanıştıracak ve kazanacağız” dedi

AK Parti Beylikdüzü 4. Olağan İlçe Kongresi Beylikdüzü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul'daki AK Partili belediye başkanlarının tam kadro katıldığı kongrede, birlik beraberlik ve mücadele mesajları verildi. AK Parti Beylikdüzü eski İlçe Başkanı Dilaver Sargın'ın da yer aldığı kongrede, tek aday olan Mustafa Günaydın, ilçe başkanlığına seçildi. İlçe başkanlığı görevi sebebiyle oldukça gururlu olduğunu anlatan Günaydın, “Yükümüz ağır ve yolumuz meşakatlidir. Bunun bilincindeyiz. AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısıdır, İslam aleminin başarısıdır. Biz Türkiye ve İslam alemi içinde mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu.



Beylikdüzü'nü kazanacağız

İlçe başkanlığı döneminde yapacağı hizmetlerden de söz eden Günaydın, “İlçe binamızı yeniden yapacağız. Bizim hedefimiz kazanmak. İlçe başkanı olmak için ilçe başkanı olmadık. 2014'te bir yol kazası oldu biz bunu düzelterek, ilerlemek istiyoruz. Beylikdüzü'nü yeniden AK Parti'ye katmak istiyoruz. Yine yeniden Beylikdüzü'nün AK Partili olmasını istiyoruz. Bu noktada ilçemizde elli bine yakın genç seçmenimiz var. İnşallah gençlerimizle bir araya gelip ilçemizi iyi bir yere taşıyacağız. Bununla ilgili komisyonlar kurup yol alacağız” dedi. İlçe yönetimi kadrosu hakkında da konuşan Günaydın, “Kadromuzu kurarken, 30 memleketten arkadaşımızı kadroya aldık. Her kesimden arkadaşımız yönetemimizde görev alacak. Herkesi kucaklayan bir kadro kurmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

ak parti beylikdüzü


 


Artık şikayet duyulmayacak

Beylikdüzü'nde AK Parti'den kimsenin şikayet etmeyecek hale geleceğini anlatan Günaydın, “Kimse bundan sonra AK Parti bizi aramadı, sormadı, kapımızı çalmadı demeyecek. AK Parti, Beylikdüzü'nün her mahallesinde, her noktasında olacak. Bütün kapıları çalacak, herkese gideceğiz. Derdini dinlemediğimiz, yardımcı olmadığımız hiçbir vatandaşımız olmayacak” ifadelerini kullandı.


Elimden geleni yaptım

Kongrede ilçe başkanlığını görevini Mustafa Günaydın'a devreden Dilaver Sargın ise 2 yıl boyunca AK Parti'ye en iyi şekilde hizmet ettiğini anlattı. Sargın, “2 yıl önce atanmış olduğum ilçe başkanlığı görevimi hayırlısıyla devrediyorum. Görevde bulunduğum süre boyunca AK Parti misyonuna uyarak, parti hukukunu her şeyin üzerinde tutarak, hiç kimseyi ötekileştirmeden verilen görevleri yerine getirmeye gayret ettim. Bu hususta tüm Beylikdüzü teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin gerçek dava insanlarına ihtiyacı var. Dava insanları bilir ki aslolan davadır. Dava için makamların, mevkilerin önemi yoktur. Aslolan verilen görevleri yerine getirip, ardımızda hoş bir seda bırakabilmektir. Nasıl bu makamlara geldik değil buralardan nasıl gittiğimiz çok önemlidir” dedi.

ak parti beylikdüzü



Tek lider Erdoğan'dır

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 18 yılda Türkiye'de ulaşımdan sağlığa, eğitimden spora kadar birçok alanda yaptığı yatırımlara değindi. Şimdi yeni bir eşikte, yeni bir hamlenin tam arifesinde olduklarını dile getiren Akbaşoğlu, "Bu hamle yüz yılda bir ülkelerin milletlerin önüne gelebilecek çok önemli bir fırsat. 100 yıl önce 'Hasta Adam' denilen Türkiye'nin Sevr haritası ile karşı karşıya kalması sonucunda Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde dedelerimiz büyük bir birlik ve beraberlik içinde milli Kurtuluş Savaşı'nı verdi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni elhamdülillah kurdu. Mustafa Kemal Paşa bir hedef gösterdi tam bağımsız Türkiye. İşte bu hedefi gerçekleştiren lider Recep Tayyip Erdoğan'dır” diye konuştu.


Her alanda hizmet var

Akbaşoğlu, Türkiye'de GSMH'nin 2002 yılında 236 milyar dolar olduğunu hatırlatarak, AK Parti olarak bu rakamı 800 milyar dolarların üzerine çıkardıklarını söyledi. Türkiye'de 6 bin 100 kilometre olan bölünmüş yolu, 28 bin kilometreye çıkardıklarını aktaran Akbaşoğlu, "Bütün Cumhuriyet tarihi boyunca 26 tane havalimanı yapılmıştı. Şimdi 56 tane havalimanımız var. Hangi kıyası yaparsanız yapın, bu 18 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her alanda milletimize büyük bir hizmet sunumu söz konusu." dedi.


ak parti beylikdüzü


Büyük zaferlere ulaşacağız

"Allah'ın izniyle bu davayı mutlak suretle, bu dava taşını gediğine oturtacağız." diye konuşan Akbaşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Elhamdülillah önce Ayasofya'yı açtık sonra da 400 milyar metreküp doğalgazı bulduk. Allah'ın izniyle bunların müjdeleri devam edecek. 50 milyar dolar enerji için dışarıya para veriyoruz maalesef doğalgaz ve petrolümüz yeterli olmadığı için. Akdeniz'de, Karadeniz'deki doğalgaz ve petrolü vatandaşımızın hizmetine sunduğumuzda bu kaynakların hepsi size dönecek. Yaşam standartlarımızı bütün kesimlerimiz için çok daha iyi durumlara taşıyacağız. Bulunduğumuz durumdan 3-4 misli daha büyük bir sıçrama yapacağız. O nedenle Cumhurbaşkanımız 2021 yılının şahlanış yılı olarak tarihe geçeceğini söylüyor. Hep beraber durmadan çalışacağız ve en büyük zaferlere hep beraber ulaşacağız."


Her geçen gün güçleneceğiz

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise şunları söyledi; "Cumhurbaşkanımız, AK Parti'nin kuruluşunu ilan ettiği gün 'Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.' demişti. O günden bugüne Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmadı. AK Parti bugün 11 milyonu aşkın üyesiyle dünyada en fazla üyeye sahip partilerden biri. Sadece son 1 yılda İstanbul Teşkilatımız yeni üye çalışmaları kapsamında 240 bin seçmeni, AK Parti ailemize kazandırdı. Hükümetlerimiz boyunca Doğu-Batı ayrımı yapmadan ülkemizin her tarafında ihtiyaç duyulan hizmetleri ulaştırdık. Ülkemizin geleceği parlaktır. İnşallah bugün burada ve ülkemizin dört bir yanında devam eden kongrelerimiz tamamlandıktan sonra yeni ve daha güçlü kadrolarımızla bu ülkeye, bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah'ın izni, hepimizin gayretiyle ülkemizin çıtasını her geçen gün, daha yukarıya taşıyacağız." şeklinde konuştu.

ak parti beylikdüzü


Üniversiteleri karıştırma peşindeler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da Türkiye'de hayata geçirdikleri bir çok eserin olduğunu ancak her tarafı eserlerle donatsalar da bütün şehirleri yeniden inşa etseler de ülkeyi yeniden inşa etseler de bazılarının kafasına bunu sokamadıklarını dile getirdi. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere değinen Şenocak, "Bir kaç gün önce kutsalımız, her şeyimiz Kabe'nin resimlerini ayaklar altına alacak kadar alçaklaştılar ve namussuzlaştılar. Bunlara çanak tutan, aynı alçaklığı yapıyor, demin kullandığım ifade aynı onlar için de geçerlidir. CHP ve yandaşlarından bahsediyoruz. " dedi.


Ayak oyunlarına gelmeyin

Üniversitedeki öğrencilere "Bu oyunlara gelmeyin" diye seslenen Şenocak, sözlerine şöyle devam etti: "Bunların bir amacı var, üniversitelerde karışıklık yapmak istiyorlar. Bunlar bu olayları iyi bilir. Öğrenci eylemlerini iyi bilirler. Geçmişte yapmış oldukları darbe teşebbüsleri, üniversitelerdeki eylemler, buna benzer birçok ayak oyunlarını bu yandaşları bugüne kadar bir çok hamle yaptı ve gerçekleştirmiştir. Ama bu, eski Türkiye'de kaldı dedik. Bugün bu ülkede AK Parti var, lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Feriştahınız gelse bize geri adım attıramaz. İstediğiniz tezgahı tezgahlayın asla biz size eyvallah etmedik, bundan sonra da olmayacak." Boğaziçi Üniversitesindeki hocalara da seslenen Şenocak, "Oradaki göreviniz kıymetli öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip, bu ülkenin yarınlarını yetiştirmenizdir. Birilerinin provokasyonuna gelmeyin. Bu ülkenin yarınlarını mahvetmek isteyen, bu ülkenin yarınlarını dışarının hegemonyasının ayakları altına almak isteyenlerin ayak oyunlarına gelmeyin." dedi.

ak parti beylikdüzü


Biz bu filmi çok izledik

Bu filmleri geçmişte çok seyrettiklerini ama bu ülkeye bu senaryoları bir daha izlettirmeyeceklerini ifade eden Şenocak, şunları kaydetti: "Oradaki eylemlere bakıyorsunuz. LGBT, DHKP/C, PKK alayı var. Kim var yanında? Rahatsız oluyor bu cümleden, öncülüğünü yapan, militanın ta kendisi CHP il başkanı var. Eğer bu cümleden rahatsız oluyorsan, bu ülkenin yarınlarının yetişeceği üniversitedeki başı boş eylemlerde, kutsalımızın yere atıldığı, öğrencilerin her defasında zedelendiği noktada, militanlığın en ön safında yer almayacaksın. Bırak çocuklar orada okusun."

ak parti beylikdüzü
 


Hani sizin dürüstlüğünüz?

Bayram Şenocak, "İstanbul Büyükşehir Belediyesini yöneten zat, bugüne kadar 1,5 yıl oldu göreve geleli. Beylikdüzü'nde yaptığın basiretsizlikleri de biliyoruz. Söz verip de yerine getirmediklerini de biliyoruz. Emin olun aynı vaatlerle büyükşehir belediyesine geldiler. Bir kere daha söylüyorum bunlar iş yapmaz çünkü millet ile alakalı derdi yok bunların." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki personel alımlarına değinen Şenocak, "Sizin hesabınız kitabınız yok mu personel fazlalığı olan bir yerde 15 bin kişi işe alınır mı? Almışlar. Grup toplantılarında işe almanın tarifini söylüyorlar. Diyorlar ki artık büyükşehirde işe almalar yüzdelik oranları ile yapılıyor. Dağıtımı da şu şekilde gerçekleştiriyorlar. 'Yüzde 35'i CHP, yüzde 15'i İYİ Parti, yüzde 15'i HDP ve uzantısı PKK'lılar ne varsa, bunun sonucunda DHKP/C orda burada ne varsa gelsin' diyorlar. Bu mu sizin liyakat anlayışınız? Bu mu sizin dürüstlüğünüz?" diye konuştu.


Var gücümüzle çalışacağız

Kongrede Damga'ya konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Mali İşler Sorumlusu Kemal Sır da, kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Sır, “Başkanımızla ve yönetimimizle birlikte AK Parti bayrağını Beylikdüzü'nde en tepeye koyacak, önce Beylikdüzü'nde sonra da Allah'ın izniyle İstanbul'un tamamında yeniden AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Beylikdüzü'ndeki AK Partili arkadaşlarımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın” dedi.

beylikdüzü ak parti

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.