Bu büyük mağaza kadınlara emanet!

Bu büyük mağaza kadınlara emanet!
32. şubesini Beylikdüzü Gürpınar'da açan Onur Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan, "Biz 32 yılık bir müessesiyiz. Bin kişiye yakın çalışanımız var. Bulunduğumuz bölgeye rekabet getirmeye, kalite getirmeye çalışıyoruz. 32 yıldır ilkeli bir hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi. Yeni açılan şubeyi kadınlara emanet ettiklerini belirten Doğan, "Özellikle kadın istihdamına önem veriyoruz" ifadelerini kullandı

Onur Hipermarketleri Beylikdüzü Gürpınar'da 32. şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Beylikdüzü Belediye Başakanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. Katılışa ayrıca Beylikdüzü Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Serdal Mumcu, meclis üyeleri İlyas Yılmaz, Hasan Çerman ve Durmuş Şahin, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Çalışanlarımızla büyüyeceğiz

Onur Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan, "Biz 32 yılık bir müessesiyiz. Bin kişiye yakın çalışanımız var. Bulunduğumuz bölgeye rekabet getirmeye, kalite getirmeye çalışıyoruz. Hizmeti daha üst noktaya getirmeye gayret ediyoruz. Bütün ülkeye karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. 32 yıldır ilkeli bir hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi. Yeni açılaşn şubede kadın çalışanlara öncelik verdiklerini dile getiren Doğan, "Özellikle kadın istihdamına önem veriyoruz. Kadın çalışanlarımızla birlikte büyümek istiyoruz. 21 yıldan beri Beylikdüzü'ndeyiz. Burada yeni bir şube daha açmayı düşünüyoruz. Bu bölgede çalışan insanlarla birlikte burada da büyüyeceğiz" diye konuştu.

MAĞAZALARIMIZ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Pandemi sürecinde hizmete devam ettiklerini belirten Doğan, "Herhangi bir eksiğimiz yok. Mağazalarımız sürekli dezenfekte ediliyor. Çalışanlarımızın tamamına belli aralıklarla test yaptırıyoruz. Bugüne kadar çok az sayıda çalışanımızın testi pozitif çıktı. Onlar da iyileşerek işlerinin başına döndüler. Mesafe ve hijyen kurallarına özellikle dikkat ediyoruz" dedi. Müşterilerine de uyarılarda bulunan Doğan, "Özellikle ürünleri seçerken eldiven kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Sosyal mesafeye de dikkat etsinler" ifadelerini kullandı. Hedeflerinin yakın tarihte 50 şubeye ulaşmak olduğunu söyleyen Murat Doğan, "Biz bir aile şirketi olarak çalışmalarımıza deva ediyoruz. Bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz" açıklamasını yaptı.

ÇALIK: BİZİM İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYORLAR

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise "Bölgemizin insanları bölgemizde yatırım yapmaya devam ediyorlar. Mağaza sahibimizle de konuşmuşturk. Hem mağazanın yönetimini kadınlara emanet ettiğini belirtti ve çalışanların büyük kısmının kadınlardan oluşacağını ifade etti. Ayrıca çalışanaların büyük bir bölümü bu bölgeden olacak. Bir belediyenin en önemli önceliği istihdamı artırmaktır. Bu tür yatırımcılar bizim işimizi kolaylaştırıyor. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bölhemize hayırlı uğurlu bir mağazaya dönüşür" temennisinde bulundu.


 

150 METREKAREDE  HİZMETE BAŞLADILAR

1988 yılında 150 metrekare ile ufak bir dükkan olarak hizmete başlayan Onur Hipermarketleri müşterisine, yatırımcısına, personeline ve tedarikçisine en iyi ve en güzel hizmeti sunma çabasıyla birlikte, bugün 32 mağaza 40 metrekare satış alanı, binin üzerinde çalışanı ile inşaat, hayvancılık ve teknoloji alanlarında da faaliyetini sürdürüyor. 30 yıllık köklü geçmişi ve sürdürebilirlik doğrultusunda tüketicisiyle gönül bağları bulunan Onur, sektöründe daima en iyi olmayı hedefliyor. Onur Hipermarketleri ayrıca sokak ve barınak hayvanlarının beslenmesi için belediyelerle işbirliği yaparak gerekli desteği veriyor. Bunun yanında doğu illerimizde bazı okullarda ihtiyacı olan çocuklara kırtasiye, giyim yardımları yapılıyor. Müşterilerine daima modern, güvenilir, hesaplı ve yüksek kalitede hizmet sunmayı amaç edinen Onur Hipermarketleri, bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirmiş durumda.

 Onur Hipermarketleri

 Onur Hipermarketleri

 Onur Hipermarketleri

 Onur Hipermarketleri

 Onur Hipermarketleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.