Bu kermese herkes davetli

Bu kermese herkes davetli
Beylikdüzü Komşuları Platformu Başkanı Osman Tezemir, eğitime katkı için kermes düzenlediklerini söyledi. İhtiyaç sahibi çocukların eğitim giderlerine katkı sunmak adına çalıştıklarını söyleyen Tezemir, Beylikdüzü halkını kendilerine destek olmaya çağırdı.

Beylikdüzü Komşuları Platformu Başkanı Osman Tezemir, düzenledikleri kermesle ilgili Damga'ya konuştu. Tezemir, “Beylikdüzü'ndeki 3 muhtarımızla görüştük. Yakuplu, Gürpınar ve Sahil Mahallesi muhtarlarımızdan ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bilgilerini aldık. Bu çocuklarımıza fayda sağlayabilmek için eğitime katkı kermesi düzenliyoruz. Kermesimiz Semerkand AVM içerisinde bulunuyor. Ayın 24'üne kadar devam edecek. Kermesimizde kadınlarımız kendi el işi ürünlerini satıyorlar. Sabah 10'da açıp akşam 7'de kapatıyorlar. Biz de asla stant ücreti almıyoruz. Sadece günlük satışlarından yüzde 10 pay alıyoruz. O yüzde 10 pay ile de öğrencilere destek oluyoruz” dedi. Beylikdüzüspor Kulübü Başkanı Metin Aydın da, kermesi ziyaret ederek eğitime katkı sunmak adına alışveriş yaptı.

Ramazan kolisi dağıtacağız

Yaklaşan günlerde Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte Beylikdüzü'ndeki ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıtacaklarını da anlatan Tezemir, “Bunun içinde ilçemizde maddi durumu iyi olan arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Malum yoğun bir pandemi döneminden geçiyoruz. Herkesin ihtiyaç ve talepleri var. Bunları en iyi şekilde karşılamak için tüm Beylikdüzü halkı olarak birlik, beraberlik içerisinde dayanışmada olmamız lazım” şeklinde konuştu. BARIŞ KIŞ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.