Mutluluğa pedal çevirdi

Mutluluğa pedal çevirdi
Beylikdüzü’nde yaşayan serebral palsi hastası 12 yaşındaki Ebrar Esma Dikmen, hep hayalini kurduğu bisiklete Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık vesilesiyle kavuştu

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde yaşayan serebral palsi hastası 12 yaşındaki Ebrar Esma Dikmen, hayallerindeki bisiklete kavuştu. Yaşam Vadisi’nde Ebrar Esma ve annesi Senem Dikmen ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi girişimleriyle, Medical Park Florya Hastanesi tarafından bağışlanan özel yapım bisikleti, Ebrar Esma’ya teslim etti. Başkan Çalık, Ebrar Esma’nın bisiklet sürmesine yardımcı olurken hayalleri gerçek olan Ebrar Esma, bisikletini sahile giderken kullanacağını ve çok eğleneceğini söyledi.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hem Ebrar Esma’nın bisiklet sürmesine yardımcı oldu hem de onunla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ebrar Esma’nın ilerde öğretmen olmak istediğini öğrenen Başkan Çalık “Çok başarılı olacak benim kızım. İyi bir öğretmen olacağına inanıyorum.” diye konuştu. Ebrar Esma ise Başkan Çalık’a “Kendinize iyi bakın. Teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni, Başkanım. Sahile giderken bisikletimi kullanacağım ve çok eğleneceğime eminim. Pandemi bittiğinde, sizi evimize bekleriz.” diye karşılık verdi.

Mutlu günlerde kullansın

Ebrar Esma’nın annesi Senem Dikmen, Başkan Çalık’a ve bağışçı kurum yetkilisine, ilgi ve alakaları için teşekkür ederken bağışçı kurum Medical Park Florya Hastanesi yetkilisi Volkan Taşlı ise “Bize böylesi anlamlı bir bağış yapma fırsatı sunan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’a, Beylikdüzü Belediyesi’ne ve tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah, Esma, hareket ettikçe bacak kasları daha da kuvvetlenir. Mutlu günlerde kullansın. Onun mutluluğu bizim için her şeyden daha değerli.” diye konuştu. Başkan Çalık da bağışçı kurum yetkilisi Volkan Taşlı’ya “Aldığınız en anlamlı, en güzel plaket bu olsa gerek.” diyerek plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.