Sosyal demokratlar her zaman barış için vardır

Sosyal demokratlar her zaman barış için vardır
Beylikdüzü Sosyal Demokrasi Derneği'nin barış ve adalet için var olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Hüseyin Sarıkaya, “Bu ilkelerimizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi

Beylikdüzü Sosyal Demokrasi Derneği, West Marina Maya Marin Restoran'da, düzenlediği etkinlikle Beylikdüzülü STK'lar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek Başkanı Hüseyin Sarıkaya'nın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe; CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, HDP Beylikdüzü İlçe Başkanı İrfan Hülaki, Türkiye İşçi Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Uğur Tan, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, Beylikdüzü Alevi Kültür Derneği Başkanı Coşkun Aksoy, Beylikdüzü Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Meytan Bozkurt, Sosyal Demokrasi Vakfı Başkanı Ertan Aksoy, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Zeynel Abidin Yener, İş İnsanı Ayhan Anlar, Sefa Otomotiv sahibi İş İnsanı Aydın Demir ve çok sayıda isim katıldı.

Öncelimiz adalet ve barıştır

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Sarıkaya, Beylikdüzü'nde demokrasi ve adalete katkı sunmak, huzura destek vermek amacıyla var olduklarını belirtti. Sarıkaya şu ifadeleri kullandı; “Hepimiz kitlesel eylemlere katıldık. Sosyal demokrasi için paneller yaptık. Bölgemizde bulunan STK'larla işbirliği yaparak onların görüşlerini alarak birleşimler kurduk. Bu birleşimler sonucunda Beylikdüzü'nde gücümüzü artırdık. Beylikdüzü Sosyal Demokrasi Derneği, sosyal demokrasinin evrensel anlayışı olan doğruluk ve adaletten yana hareket eden, çevresini doğasını korumayı amaçlayan barışçıl bir ideoloji temelidir. Hedefimiz çatışmaların önlenmesi, barışın yaratılmasıdır. Bu alanda temel ilkelerimiz uzlaşma, işbirliğidir. İnsanların bir arada yaşamalarının önkoşulu barıştır, adalettir. Bu anlamda dayanışmayı önemsiyoruz. Her zaman birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yerel yönetime de katkı vereceğiz.”

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.