TDP Beylikdüzü eğitim verdi

TDP Beylikdüzü eğitim verdi
Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın açılışından sonra çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden İlçe Başkanı Alev KESER yönetim kadrosunu siyaseti seven fakat siyasette aktif görev almamış isimlerden oluşturdu.

Pandemi sürecin de kongre hazırlıkları devam eden Türkiye Değişim Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanlığı profesör ve alanında uzman isimlerden siyasi eğitim, siyasette usül adap, kullanılan dil, siyasette sosyal medya kullanımı başlıkları altında çeşitli eğitimler düzenledi. Pandemi sonrası sahalara hızlı iniş yapmayı planlayan ilçe Başkanı Alev Keser “Zaman bizim için çok kıymetli her anını iyi değerlendirmek adına ekibim ile gece gündüz aralıksız çalışarak yapacağımız icraatler, gerçekleştireceğimiz siyasi çalışmalar için alt yapımızı sağlamlaştırıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

İstanbul İl Başkanı Yusuf POLAT ve İstanbul İl Kadın Kolları Kader Yeğit, Beylikdüzü İlçe Binası'na ziyarette bulunarak, eğitim çalışmalarını gözlemledi ve eğitimleri çok başarılı bulduğunu ifade ettiler. Polat, Beylikdüzü'ne kadın eli değmesinden çok mutlu olduğunu dile getirerek; “Kadın dokunduğu herşeyi güzelleştirir, Alev Başkanın da bunu gerçekleştirileceğine tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum