Başkan pazar pazar gezdi

Başkan pazar pazar gezdi
Piyalepaşa Semt Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, vatandaşlara “Beyoğlu Halkı Esnafı’nın Yanında” kampanyasına destek verdikleri için teşekkür etti.

Her gün ilçenin farklı noktalarında kurulan semt pazarlarını ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, son olarak Piyalepaşa Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Covid 19 salgınına karşı alınan tedbirleri inceleyen Başkan Yıldız, satışa sunulan ürünlerin fiyatlarına da baktı. Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yıldız talep ve önerileri dinledi. Başkan Yıldız semt pazarlarını tercih ederek “Beyoğlu Halkı Esnafı’nın Yanında” kampanyasına destek veren vatandaşlara da teşekkür etti.

Vatandaşlardan destek geldi

Beyoğlu Belediyesi olarak başlattıkları “Beyoğlu Halkı Esnafı’nın Yanında” kampanyası ile bu zor günlerin birlikte atlatılması adına önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Yıldız, “İlçe esnafına destek vermek için başlattığımız ‘Beyoğlu Halkı Esnafı’nın Yanında” kampanyası vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı ve destek verildi. Mahalle ve pazarcı esnafından da ürün fiyatlarıyla ilgili vatandaşlara yardımcı olmalarını istedik. Biz inanıyor ki, Beyoğlu’nda esnaf ve vatandaşlar el ele vererek bu zor süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.ÖMER FARUK ARPACIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.