Belediye başkanı padişahla görüştü!

Belediye başkanı padişahla görüştü!
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediyesi Sinema Akademisi öğrencileriyle birlikte TRT 1’in sevilen dizisi Payitaht 'Abdülhamid'in setini ziyaret ederek oyunculara ve teknik ekibe başarılarının devamını diledi.

TRT 1’in sevilen dizisi Payitaht 'Abdülhamid' yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediyesi Sinema Akademisi öğrencileriyle birlikte İzmit’te çekimleri devam eden dizinin setini ziyaret etti. Dizi setini gezen Başkan Yıldız oyuncularla ve teknik ekiple sohbet etti. Dizinin, Türk milletinin şanlı tarihinin yeni nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynadığını belirten Başkan Yıldız, başarılarından dolayı oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. Oyunculara Beyoğlu hatırası olarak Galata Kulesi’nin bir maketini de hediye eden Başkan Yıldız başarılarının devamını diledi.

Setteki çalışmayı görsünler

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, diziyi severek takip ettiklerini belirterek, “Beyoğlu Belediyesi’nin 6. Daire olarak kurulmasını ve kurumsallaşmasını sağlayan Abdülhamid Han’ı rahmetle anıyoruz. Bugün de Beyoğlu Belediyesi Akademi Beyoğlu Sinema Akademisi öğrencileriyle birlikte Payitaht 'Abdülhamid' dizisinin setine gelmiş bulunuyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz hem oyuncuları hem de setteki çalışmaların işleyişini görebilsinler. Abdülhamid Han karakterini oynayan Bülent Beyi, Tahsin Paşa’yı oynayan Bahadır Beyi ve tüm oyuncuları, teknik ekibi tebrik ediyoruz.”dedi.

Her zaman beraberiz

Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal da ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Başkanımızla birkaç yıl önce tanışmıştık. Dizinin ilk bölüm galasını da bize Beyoğlu’nda kendileri yaptılar. Sağ olsunlar bize her zaman destek oluyorlar, yanımızda oluyorlar. Beyoğlu Belediyesi’ne ve sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Herkese sevgiler, selamlar” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.