Göz kamaştıran Beyoğlu

Göz kamaştıran Beyoğlu
İstanbul’un gözdesi Beyoğlu, tarihi birikiminin yanı sıra dinamik ve modern yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyada 24 saat yaşayan ve nefes alan sayılı merkezlerinden birisi olma özelliğini de taşıyan semt, aynı zamanda Boğaz ve Haliç manzaralarıyla da göz kamaştırıyor.

Geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul’un gözdesi Beyoğlu, tarihi birikiminin yanı sıra dinamik ve modern yapısıyla da göz kamaştırıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan semt, her köşesinde yaşamın birbirinden farklı renklerini barındırıyor. Her sokağı ayrı bir dünya olan Beyoğlu’na ayak basar basmaz atmosferinin ve mimarisinin farkını hissedebiliyorsunuz. Günümüzde kültür, sanat, iş, alışveriş ve eğlence merkezi olan semt, 24 saat yaşayan ve nefes alan yapısıyla da dünyanın sayılı merkezlerinden birisi olma özelliğini taşıyor.

Manzarası göz alıcı

Pek çok yerli ve yabancı turisti misafir eden Beyoğlu,19’uncu ve 20’nci yüzyılın mimari stillerini ve tanınmış mimarların imzalarını taşıyan yapıları tarihe tanıklık ederken, yeni hayata geçirilen dev projelerle de modern mimarinin en güzel örneklerini barındırıyor. Kültür ve Sanatın da buluşma noktası olan semt, aynı zamanda Boğaz ve Haliç manzaralarıyla da göz kamaştırıyor. İlçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistler nostaljinin tüm tatlarını deneyimleme imkanı buluyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.