Bir tarafta ışıltı bir tarafta karanlık!

Yaklaşık 2 yıl süren pandemi ve hemen ardında patlak veren Rusya-Ukrayna savaşının ardından bütün ülkelerde ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Şu anda en gelişmiş ülkeler bile enflasyonla mücadele ediyor. Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu darboğazda ve geçim sıkıntısı yaşıyor. Bütün bunların yanında bir de ışıltılı hayatlar var...

İkinci kez anne oluyor

Gazetelerin magazin sayfalarında bir haber dikkat çekti. Basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında bir kızı olan Khloe Kardashian, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyormuş. İhanet iddialarının ardından yeniden bir araya gelen ve True adında bir kızları bulunan çiftin, ikinci çocuklarını beklediği ileri sürüldü. Basına yansıyan iddiaların ardından 38 yaşındaki Kardashian'ın temsilcisi, DailyMail'e yaptığı açıklamada, bebeğin kasım ayında dünyaya geleceğini ve taşıyıcı anne yöntemiyle doğacağını belirterek çıkan haberleri doğruladı. Kardashian, uzun süredir ikinci kez anne olmak istiyordu. Ancak Kardashian eğer hamile kalırsa, ya kendisinin ya da bebeğinin hayatı tehlikeye girecekti. Khloe Kardashian, daha önce Thompson ile ayrı kaldığı süreçte annesi Kris Jenner ile geleceği hakkında konuşmuştu. Henüz biriyle tekrar ilişki yaşamaya hazır olmadığını söyleyen Kardashian, yumurtalıklarını dondurma karar aldığını belirtmişti.

Gizlice Roma'ya gitti!

Başka bir haberde ise Brad Pitt'in 2019'da yollarını ayırdığı eski eşi Angelina Jolie'ye karşı Güney Fransa'daki ortak mülkleri olan Miraval Şatosu'nun kontrolü nedeniyle açtığı son dava sürüyor.

Çiftin davası, 17. yüzyıldan kalma Fransız mülkünün ve bağın mülkiyeti konusunda dağınık bir anlaşmazlığa dönüştü. Fox News'te yer alan habere göre; Ünlü aktör, eski eşini çok sevdiği işindeki yüzde 50 hissesini gizlice Rus oligark ve "Ruhlar Kralı" olduğu iddia edilen bir kişiye satmakla suçladı. Pitt, eski eşinin Fransız şaraphanesindeki hissesini satmasını, "kinci ve yasa dışı" olarak nitelendirdi. Yeni iddialar ise geçtiğimiz ay Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde Jolie'ye karşı güncellenmiş bir şikayette toplandı. Ayrıca yargıçtan Rus milyarder Yuri Shefler ve şirketini, Pitt'in aile firmasının ortak sahibi yapan anlaşmayı iptal etmesi istendi. Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde anneleriyle birlikte kalan çocuklarını görmek için harekete geçmişti. Özel korumalar eşliğinde sırtında gitarıyla havaalanından çıkış yapan ünlü aktör, kendini beyaz bir şapka ile kamufle etmişti. Pitt'in daha sonra oteline yerleştiği ifade edilmişti.

3-5 saat anca uyurdum!

Son haberimizde sahnelerin kraliçesi Jennifer Lopez'den. "On the JLo" adlı platformunda yaşadığı panik ataklarla ilgili konuşan şarkıcı, "Fiziksel olarak felç olmuştum" ifadelerini kullandı. “Hayatımın bazı dönemlerinde bir günde 3-5 saat uyuduğumu hatırlıyorum. Tüm gün sette veya stüdyoda olurdum, basın turlarına çıkardım. Haftasonu olduğunda ise klip çekerdim” diyen Lopez, gençlik yıllarında çok yorulduğunu dile getirdi. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Jennifer Lopez, "20’li yıllarımın başında kendimi yenilmez sanardım" diyerek, o dönemde çok çalıştığını ve kendine çok zaman ayırmadığını belirtti. Şarkıcı, en sonunda bedeninin bu çalışma düzenine dayanamadığını, "Bir gün karavanda oturuyordum. Tüm o çalışma, stres ve yetersiz uyku birden üzerime gelmeye başladı" sözleriyle ifade etti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tahsin Güner Arşivi