Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Bizim için paylaşmak ibadettir

Çatalca'da özellikle pandeminin başladığı ilk günden bu yana yaptığımız sosyal projeler o kadar etkili oldu ki, ilçemizde o kadar aileye, o kadar çocuğa ulaştık ki, gönlü güzel, yüreği güzel bir çok vatandaşımızın bu kampanyalara desteği sayesinde gülmeyen yüz kalmadı diyebiliriz.

Çatalca olarak birbirine sahip çıkan ve paylaşmayı çok iyi bilen bir ilçe olduğumuzu defalarca kanıtladık. Polar mont, süt, ekmek, kıyma, sebze ve meyve, erzak kolisi, Üniversite öğrencilerine burs, okul kıyafeti, çorap, eşofman ve mont ile 10 bine yakın vatandaşımıza ulaştık. Pandeminin ilk başladığı günden bu yana ekonomik anlamda o kadar zor günler geçiren kardeşlerimiz oldu ki, yeri geldi kapı kapı onlara ulaştık. Bundan sonra da ulaşmaya devam edeceğiz.

Tabi ki bu süreçte çok destek edenlerimiz oldu. Başta Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçemizdeki iş adamlarımız, yurt dışında ki can dostlarım, hatta ve hatta ilçemizde kendi ekonomik durumu çok iyi olmayan vatandaşlarımız bile bir tane de olsa aileye dokunmak için bu kampanyalara el verdi, omuz attı.

Bu süreçte tabiki de kendi asli işimizi de devam ettirerek ilçe halkının haberlere erişimlerini gerek gazetemizden, gerek sosyal mecralardaki paylaşımlarımız ile sağladık.

Biz bu kampanyaları yaparken birilerini yine rahatsız ettik tabi. Hep kafalarının arkasında "Acaba siyasete mi oynuyor" düşüncesi söz konusu. Bunu çok iyi biliyoruz. Kulağımıza gelmiyor değil. Lakin unuttukları bir şey var ki " Allah'ın Rızası, Kulunun Duası İçin" sloganı ile başladık biz bu işlere. Ve bu ilçede nefesimiz yettiği, ömrümüzün el verdiği kadarı ile bu işleri devam ettireceğiz.

bahadır sügür

Siyaset! Bana göre tam bir rezalet. En ince ayrıntısına kadar bilirim siyaseti. Ve inanır mısınız bilmem ama, ben siyasetin insan hayatının büyük bir bölümünü kısa sürede kısır çekişmeler, dedikodular ve koltukta kalabilme hırsı yüzünden hiç pahasına götürdüğüne inanan birisiyim. İyice bir bakın etrafınıza, siyaseten bir yerlere gelmiş insanların hayatlarında mutlu günleri çok fazla yoktur. Çünkü ne yaparsanız yapın siyasette hep bir şekilde eleştirilen kişi olursunuz. Kimi zaman canınızı bile vermiş olsanız da... Altından yol döşesen adama yine de yaranamazsın. Bakın mesela Mesut Üner! Çatalca'ya tarihin hizmetlerini yapıyor yada gelmesini sağlıyor ama yine de bir kesime kesinlikle yaranamıyor. Sebebi? Dediğim ve her gün yaşananları gördüğüm Siyaset!

O sebeple, biz bu tür kampanyaları her zaman hep siyasetten uzak tuttuk ve tutacağız.

Çatalca halkının işsizlik sorununun, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısının üstüne gittikçe gideceğiz. Yolumuz belli. Derdimiz de! Yeter ki bu ilçede herkesin yüzü gülsün.

Şimdi yeni sosyal kampanyalar planlamaya ve onları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tabi ki mesleğimizi de en alasından yapmaya da... Ama iddia ediyorum, bu tür projelerde güldürdüğünüz yüzler, sıvazladığınız omuzlar ve o her bir dilde yürekten gelen "Allah Razı Olsun" cümleleri... Yüz binleri yada milyonları bilmem ama, Dünya'nın tüm para birimlerinden daha çok mutlu ediyor insanı...

Biz olduğumuz sürece, bu lçede bu sosyal kampanyalar bitmeyecek, elinden tutulmamış gariban kardeşim kalmayacak. Bizim bu emeklerimizde yanımızda olan tüm dostlarıma bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki Çatalca'dayız! İyi ki kocaman bir aileyiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi