Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Bu neyin kafası?

Çatalcaspor dün yine taraftarına saç baş yoldurdu. Ve sondan ikinci olarak lige devam ediyoruz. Ancak maçın tek golünün atıldığı dakikadan birkaç dakika önce top tribünde birisinin kafasına çarptı.
Mağlup olduğumuz Manisa BBS karşısında yediğimiz o golden önce tribüne uçan topa kafa atan kişi AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez olunca mac sonrası ardı arkası kesilmeyen espriler patladı gitti.
Peki Güçbilmez ligin başlangıcından beri kaç sefer Çatalcaspor Maçına geldi? Bu da çok ilginç bir ayrıntı. Neyse sonuçta yine mağlup olduk.

Belediyeler kalkar...
Böyle giderse bence belediye başkanlıkları kalkar. Bir tarafta iktidarın istifaya zorladığı AK Partili Belediye Başkanları, diğer tarafta yolsuzluk yaptığı gerekçesi ile gorevden uzaklaştırılan CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi!
İtibarı yerle bir olan belediye başkanlıkları! Evet belediyelerin itibarları açıkçasıhiç bu kadar aşağılara çekilmemişti.
Çok değil he! Kısa bir zaman sonra "Ya bu belediye başkanlıkları her türlü yanlışın baş makamları" denilip "Kaldıralım bunları" sözü ile bir günde kaldırılma tehlikesi ile bence karşı         karşıya...
Fakat halk!
Öylesine duyarsız bir halk var ki şu an şaşmamak elde değil!
Araçlardaki cam filmi yasağına kıyameti kopartan halk, mazot fiyatlarına ses çıkartmıyor!
MTV gelen zamma eylemler yapan halk, yolsuzlukların her geçen gün bir yenisinin ortaya çıkmasına ses çıkartmıyor.
Yolsuzluk yapanister AK Partili ister CHP isterse bir başka partili olsun, cezası ne ise çeksin ama ortada dönen paralar bizim paralarımız, bizim vergilerimiz değil mi?
Anlayacağınız isteyen ve bağıran bir toplum olmaktan çıktık. Elinde telefon ile izleyen ve birkaç cümle yazan bir toplum haline geldik. Yani Türk Milletine benliğini kaybettirecek her türlü operasyonları gerçekleştirmiş bu emperyalistler.
Diğer taraftan ne olur ise olsun bir başka ülkeden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yapılan hakaretleri alkışlamak yada bu hakaretlere itibar etmek nesi, onu da anlamış değilim. Bizim toplumumuza yakışmayan o kadar çok şey var ki son zaman Allah sonumuzu hayır etsin.

Ve Kudüs!
Kudüs biz Müslümanların sen kutsal mekanlarından bir tanesi. Ancak unutulmamalı ki Kudüs' e gelene kadar Israil'in din kardeşlerimize uzun yıllardır yaptıkları zulme de asla sessiz kalınmamalı. Yapılan tüm birlik çağrılarına ve toplanmalara bakıyorum, oradaki din kardeşlerimize yapılan zulme yönelik cümleler yok. Evet Kudüs bizim mabedimiz, islam dininin ilk kabesi. Müslümanlara yönelik yapılan zulme de artık sessiz kalınmamalı ve tüm siyasi partileri ile STK'ları ile yine birlikte yüksek sesler çıkartılmalı.  
Çatalca'ya yeni taş ocağı!
Çakıl'dan sonra bir tane daha taş ocağı     kararı çıkıyor. Anlaşılan o ki Çatalca dogası ile övünememize rağmen elimizden kayıp gidecek. Az beklerseniz yakın bir gelecekte "SİT'imize Göz Diktiler" haberi ile ayrıntıları sizlerle     paylaşacağım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi