Büyükçekmece'de 1 kere daha Mahir Ereke kazandı

Büyükçekmece'de 1 kere daha Mahir Ereke kazandı
Büyükçekmece Şoförler, Otomobilciler, Minibüsçüler, Kamyonetçiler ve Kamyoncular Esnaf Odası'nın yaptığı genel kurulda, Mahir Ereke güven tazeleyerek bir kere daha başkanlığa seçildi

Büyükçekmece Şoförler, Otomobilciler, Minibüsçüler, Kamyonetçiler ve Kamyoncular Esnaf Odası, Mimarsinan'da gerçekleştirilen Genel Kurul'la yeni yönetimini seçti. Tek listeyle girilen seçimde mevcut başkan Mahir Ereke, güven oyu tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kendisine oy veren ve Genel Kurul'a katılan üyelere teşekkür eden Ereke, Büyükçekmece için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ereke, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Büyükçekmece'deki tüm şoför kardeşlerimizin yanında olacağız. Onların sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Amacımız esnafa derman olmak

Esnafın derdine derman olmak için var olduklarını anlatan Ereke, “Bugün herkesin olduğu gibi otomobilci, minibüsçü, kamyonucu birçok şoför kardeşimizin de sorunları var. Biz bu sorunların çözümünü sağlamak, esnafımızın çağdaş bir biçimde rahat bir şekilde işini yapması, yaşamını sürmesi noktasında sorumluluk alacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.