Büyükçekmece'de buzda drift yapmışlardı! Yakalandılar...

Büyükçekmece'de buzda drift yapmışlardı! Yakalandılar...
Vatandaşların ve kendilerinin canını tehlikeye atan sürücüler için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliğince yürütülen çalışmalar sonuçlandı. İstanbul Büyükçekmece'de buzla kaplı yolları drift için kullanan 3 sürücü yakalandı. Magandalara 20 bin 100 lira ceza kesilirken hepsinin ehliyetine de 2 ay el konuldu.

İstanbul'da hafta başında etkili kar yağışıyla birlikte Büyükçekmece'de buz tutan bazı yollarda sürücüler ve vatandaşlar ilerlemekte zorluk yaşamıştı. Bazı sürücüler ise buz tutan yollarda drift yapmış, cadde üzerinde hız ve ani manevralar yapan sürücüler hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atmıştı. Diğer sürücülerin canını tehlikeye atan magandaların o anları DHA kameralarına saniye saniye yansımıştı. 

6 bin 700'er lira ceza

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliğince yürütülen çalışmalar sonucunda 34 US 2661 plakalı araç sürücüsü Selçuk G. , 34 FM 4757 plakalı araç sürücüsü İbrahim M. ve 34 DAJ 0478 plakalı araç sürücüsü Kadir Ş.  yakalandı. Yakalanan sürücülere 6 bin 700'er lira olmak üzere toplamda 20 bin 100 lira idari para cezası kesilirken, sürücülerin ehliyetlerine 2 ay süreyle el konuldu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.