Büyükçekmece'de ekipler kar için hazırlıklı

Büyükçekmece'de ekipler kar için hazırlıklı
İstanbul Büyükçekmece'de kar beklentisinin açıklanması sonrasında ekipler alarm durumuna geçti. İlçe genelinde gerekli önlemler alınarak mağduriyet yaşanmaması adına hazırlıklar tamamlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarına göre 14 Şubat Pazar günü sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde başlayacak olan yağışların Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri de aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. İstanbul’da 4 gün boyunca kar yağışının etkili olması beklenirken hazırlıklarını tamamlayan Büyükçekmece Belediyesi Kar Timleri de teyakkuza geçti.


24 saat mesai var

Beklenen kar yağışının gündelik yaşamı olumsuz etkilememesi için hazırlıklarını tamlayan Büyükçekmece Belediyesi Karla Mücadele Timleri 24 mahallede görev yapacak. 4 gün boyunca 24 saat esasına göreve hizmet verecek olan kar timleri vatandaşlardan gelen ihbar ve talepleri de anında karşılayacak.


Belediye de yardıma hazır

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan karla mücadele ekipleri, tuzlama araçları, kepçe, greyder, kamyon, ambulans ve yüzlerce personeliyle 24 saat teyakkuzda olacak. Kar Timleri ilçenin ana caddeleri, giriş yolları, sokakları ve bulvarlarında hizmet verecek, vatandaşların zor durumda kalması gibi durumlarda ise anında müdahale edecek.

Ayrıca sokak hayvanları için de mama servisi ve sağlık hizmetleri aksatılmadan sürdürülecek. Acil durumlar vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi'nin 444 0 340 numaralı telefonu arayarak yardım talebinde bulunabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.