Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği kuruldu

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği kuruldu
Büyükçekmece'de faaliyet gösteren Fenerbahçeli iş adamları bir araya gelerek Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'ni kurdu. Hakan Küçük'ün başkanlığı yaptığı dernek sportif varlığının yanı sıra sosyal meselelere gösterdiği duyarlıkla da herkesin taktirini toplamayı başarıyor

25 Kasım tarihinde resmi olarak kuruluşunu gerçekleştiren Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği 23 kişilik kurucu yönetimi ile birlikte Fenerbahçe sevdasıyla yola çıktı. Fenerbahçelmi İş İnsanları Derneği'nin ilk yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Hakan Küçük, Fatih İnan, Abdullah Biçer, Murat İlhan, Özlem Kantarcı Ilıca, Ayberk Bağcı, Harun Reşit Tığlı, Oğuz Türkönde, Fatma Esra Cebe Özcan, Arzu Aktaş Biçer, Hidayet Vurun, Erkan İlhan, Tayfun Alişan, Emir Kaya, Mehmet Seyitoğlu, Tayfun Şimşek, Ahmet Küçük, Serkan Çardakbaşı, Burak Uçar, Haluk Küçük, Zafer İlhan, Orhan Akgün ve Mehmet Hepgül.


Ortak sevdamız Fenerbahçe

Oluşum sonrası dernek yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada da şu ifadelere yer verildi “Değerli basın mensupları ve birbirinden kıymetli Fenerbahçe sevdalısı gönüldaşlarımız: Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’mizin kuruluş amacı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmettir. Belli bir konuma gelmiş Fenerbahçe aşığı, sevdalısı iş adamı ve yöneticilerin herhangi bir beklentisi olmadan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine hizmet ve katkıda bulunabilecekleri her türlü koşulda kulübün değerlerinin korunması ve yüceltilmesi için çaba gösteren bir platform oluşturulmasıdır. Aşağıda isimleri yazılı birbirinden değerli 23 iş insanı ile birlikte 25.11.2020 tarihinde kuruluşumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız: Hakan Küçük, Fatih İnan, Abdullah Biçer, Murat İlhan, Özlem Kantarcı Ilıca, Ayberk Bağcı, Harun Reşit Tığlı, Oğuz Türkönde, Fatma Esra Cebe Özcan, Arzu Aktaş Biçer, Hidayet Vurun, Erkan İlhan, Tayfun Alişan, Emir Kaya, Mehmet Seyitoğlu, Tayfun Şimşek, Ahmet Küçük, Serkan Çardakbaşı, Burak Uçar, Haluk Küçük, Zafer İlhan, Orhan Akgün ve Mehmet Hepgül.”


Çıkar ilişkilerimiz yok

Açıklamanın devamında mücadelenin süreceği de belirtilerek, “İlkelerimiz; öncelikle dürüstlük, şeffaflık ve Fenerbahçe'ye hizmette şahsi menfaat ve çıkar ilişkilerinden uzak durmaktır. Fenerbahçe'ye hizmet ederken tek amacımız Fenerbahçe Spor Kulübü’nün hassasiyetlerini ön planda tutarak çıkar amacına dayalı bir faaliyete izin verilmeyecek ve bununla mücadele edilecektir. Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği her türlü maddi ve manevi varlığı tüzüğünde de belirtildiği şekilde Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait olacaktır. Kurmuş olduğumuz Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’mizi kulüp bünyesine katan Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz. Kuruluş sürecimiz içinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler Masası Başkanı Sayın Sevil Zeynep Becan'a, Dernekler Masası Sorumlusu Sayın Asil Erkan'a, Şube ve Dernekler Masası Yönetim Danışmanı Sayın Doç.Dr.Erdal Şen’e ve Sayın Avukat Burcu Aydın’a teşekkür ederiz.” denildi.


Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği

Hatay için sorumluluk aldılar

Geçtiğimiz aylarda Hatay'da terör örgütü PKK tarafından yakılan ormanlar için de sorumluluk alan dernek adına açıklama yapan Başkan Hakan Küçük, “Her daim vatanın bir kalesi olan Fenerbahçe Spor Kulübünün Hatay'da yanan ormanları tekrar yeşertme projesi kapsamında Fenerbahçe Hatıra Ormanı için fidan dikimi organizasyonuna katılarak Fenerbahçe TV ye röportaj verdik. Sonrasında sayın Ali Koç başkanımızın düzenlediği yemekte dernek başkanları ve yöneticilerimizle bir araya geldik. Başkanımız ve idari menejerimiz Sayın Volkan BALLI ,yönetim kurulu üyemiz Sayın Sevil Zeynep BECEN ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Simla Türker BEYAZIT’la derneğimiz hakkında bilgi verdik ve hatıra fotoğrafı çektirdik” dedi.

Abdullah Biçer kitap bile yazdı

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Biçer, Fenerbahçe tarihi için önemli bir kitap da çıkardı.Kulübün kuruluş tarihi olan 1907’den bugüne kadar her maçın anekdotları, maç kadroları, sonuçları ve dolu dolu istatistikleriyle ele avuca sığmayan bir eser. Kendisi aynı zamanda B.Çekmece Fenerbahçeli İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi: Abdullah Biçer. Peki nasıl bu işe başlamıştı Biçer. Kendi ağzından dinliyoruz: “Fenerbahçe tarihini anlatan derli toplu bir kitap bulamadım bugüne kadar. 15 yılımı aldı bu eseri ortaya çıkarmak. İlk etapta 1907’den bugüne tek tek topladım Fenerbahçe’nin resmi, özel Milli Lig, Cuma Ligi, Türkiye 1.Ligi, Avrupa kupaları, resmi ve özel kupalar, hazırlık maçlarını. 4 yıl önce de kitabımın ilk baskısını yaptım. Amacım tarihte kalsın sadece. Fenerbahçe’nin malı olsun istiyorum. Para kazanmak gibi bir derdim de yok.” İfadesini kullandı. Peki neler var bu 910 sayfalık almanağın içinde? Fenerbahçe'nin kuruluşu, Fenerbahçe Amblemi ve tarihçesi, Sarı Kanarya ismi nereden geliyor? Atatürk ve Fenerbahçe, Kuşdili Lokali ve Fenerbahçe Stadı'nın tarihi, Fenerbahçe başkanları, ve teknik direktörleri, Fenerbahçe'nin tüm maçlarındaki performans tablosu, resmi ve özel maçlar, İstanbul Futbol Ligi, Cuma Ligi, Milli Küme, Türkiye Futbol Şampiyonası, İstanbul Profesyonel Ligi sonra da Türkiye Süper Ligi, resmi kupalar, Balkan ve Avrupa Kupaları, özel maçlar, özel kupalar, derbiler, farklı sonuçları olan maçlar, Fenerbahçe'nin oynadığı tüm statlar ve performansı, Fenerbahçe forması giymiş tüm futbolcular ve gol sayısı istatistikleri ve Fenerbahçe ile ilgili daha bir çok ayrıntıyı bulabilirsiniz bu almanakta.”


Sosyal medyada oldukça aktif

Sosyal medyada da Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği adıyla varlığını gösteren derneğin ilkeleri ise şöyle; “Samimi bir ortam oluşturmak hepimizin sorumluluğu. Herkese saygılı davranalım. Kibar olduğumuz sürece yapıcı tartışmalar doğaldır. Herkesin güvende hissettiğinden emin ol. Zorbalığın hiçbir türüne izin verilmez ve ırk, din, kültür, cinsel yönelim, cinsiyet veya kimlik gibi konularda küçük düşürücü yorumlara hoşgörü gösterilmez. Bu grupta aldığından daha fazlasını ver. Kendi reklamını yapmaya, spama ve alakasız bağlantılara izin verilmez. Bu grubun bir parçası olmak, karşılıklı güven gerektirir. Özgün, anlamlı tartışmalar grubu güzelleştirir ama hassas ve mahrem de olabilir. Grupta paylaşılanlar grupta kalmalıdır.


Fenerbahçe'ye ait bir dernek

Derneğin doğrudan Fenerbahçe'ye bağlı olduğunu anlatan Küçük, “Büyükçekmece FENERBAHÇELİ İş İnsanları Derneği her türlü maddi ve manevi varlığı tüzüğünde de belirtildiği şekilde FENERBAHÇE Spor Kulübü’ne ait olacaktır. Kurmuş olduğumuz Büyükçekmece FENRBAHÇELİ İş İnsanları Derneği’mizi kulüp bünyesine katan FENERBAHÇE Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz. Kuruluş sürecimiz içinde bizlerden desteklerini esirgemeyen FENERBAHÇE Spor Kulübü Dernekler Masası Başkanı Sn.Sevil Zeynep BECAN’a, Dernekler Masası Sorumlusu Sn.Asil ERKAN’a, Şube ve Dernekler Masası Yönetim Danışmanı Sn.Doç.Dr.Erdal ŞEN’e ve Sn.Av.Burcu AYDIN’a teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER: MEHMET MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.