Büyükçekmece için deva olalım

Büyükçekmece için deva olalım
DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel'i de ziyaret eden partililer, “Büyükçekmece'ye deva olalım istiyoruz. İstanbul'a, Türkiye'ye deva olalım istiyoruz. Herkesi ziyaret edip kendimizi tanıtıyoruz” dedi.

Ali Babacan'ın genel başkanlığında kurulan DEVA Partisi, İstanbul'daki faaliyetlerine de devam ediyor. DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz ve ilçe yöneticileri, Büyükçekmece'de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek; Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kaymakam Dr. Mehmet Özel ve vatandaşlarla bir araya geldi. “Büyükçekmece'nin devası hazır” diyen İlçe Başkanı Yılmaz, “Biz kentimizi yöneten idari amirlerle de derneklerimizle de bir araya geldik. Kendilerine buradayız mesajını verdik. Yine vatandaşlarımızla da buluşup her zaman Büyükçekmece için sorumluluk almaya hazır olduğumuzu söyledik. Biz Büyükçekmece için deva olalım istiyoruz. İstanbul için ve Türkiye için deva olalım istiyoruz. Bunun için de çıktığımız yolda olabildiğince vatandaşımıza ulaşarak kendimizi anlatmak gayreti içindeyiz” diye konuştu.

Büyükçekmece'de iz bırakacağız

Şimdiye kadar çok sayıda ilçe sakini ile bir araya geldiklerini ve her daim sokaklarda olduklarını, halkla birebir iletişim kurduklarını anlatan İlçe Başkanı Yılmaz, “Biz yapıcı politikalarda Büyükçekmece'de önemli bir iz bırakacağız. Önceliğimiz ve gayretimiz bu. Ötekisi olmayan, ayrı-gayrı bir anlayışa sahip olmayan, herkesi kucaklayan, ilçemizdeki her rengi bağrına basan bir anlayışla yola çıktık. Büyükçekmece'ye hizmet etmek ve partimizi burada iktidar yapmak için canla, başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Geleceğe katkı sunacağız

DEVA Partisi'nin sadece Büyükçekmece'de değil Türkiye'nin her yerinde iz bırakacağını, geleceğe katkı sunacağını ve yapıcı politikalarla Türkiye'ye hizmet edeceğini anlatan Yılmaz, siyasete de bu niyetle girdiğini ve bunun için mücadele ettiklerini vurguladı. Büyükçekmecelilerin kendilerine yoğun bir ilgisi olduğundan da söz eden Yılmaz, “Biz bu ilgiye karşılık vermek ve onları mahcup etmeden en iyi şekilde üzerimize düşeni yapmak istiyoruz” dedi.

Çocuklarımız için çalışıyoruz

Türkiye'nin geleceği için siyaset yaptıklarını anlatan Yılmaz, kendisinden de söz etti. Yılmaz, “1966 Artvin doğumluyum. Lise öğrenimimi memleketimde tamamladım. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Önce memleketimde sonra 15 yıl Erzurum Aşkale’de pratisyen hekimlik görevlerinde bulundum. 2005 yılında İstanbul’da görevime devam ederek sonrasında şimdi Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Özel Medicell Tıp Merkezi’ni kurdum. Daha önce hiç aktif siyaset girişimim olmadı. Ancak insan bir süre sonra bilgisini, birikimini, imkanlarını paylaşmak istiyor, ülkesi için, çocukları için, insanlık için birşeyler yapmak, geleceğe katkı sunmak istiyor. Ben de gerek sağlık sektöründe ülkeme katkı sunmak için, gerek yaşadığım bölge insanlarına kol kanat olmak için aktif siyaset yapmaya karar verdim. Şuanda da öyle yapıyorum. İnşallah Büyükçekmece'ye ve İstanbul'a, ülkemize deva olacağız” dedi.ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.