Büyükçekmece Sahili'nde dükkanları mühürlenen gözlemeciler tepkili

Büyükçekmece Sahili'nde dükkanları mühürlenen gözlemeciler tepkili
Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan ve gözlemecilik yapan 8 esnafın iş yerleri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından mühürlendi. Gözlemeciler haksız yere iş yerlerinin mühürlendiğini öne sürerken Büyükçekmece Belediyesi'nden ise, "12 kilometrelik Büyükçekmece koyunun tamamında yeni bir sahil düzenleme projesi planlanmış ve yapımına İBB tarafından başlanılmıştır" açıklaması yapıldı.

Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan ve gözlemecilik yapan 8 esnafın iş yeri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından mühürlendi. 

15 günde üç kez dükkanlarının mühürlendiğini söyleyen işletmeci İhsan Fırıncı, "2015 yılında Kadir Topbaş'ın verdiği izinle yapılarımızı yeniledik. Ama son dönemlerde bize Büyükçekmece Belediyesi tarafından dükkanlarımızı boşaltmamız gerektiğine dair yazılar geldi. Bu çevre düzenlemesinin neden sadece bizi kapsadığını merak ediyoruz. Yanımızda bulunan kafelere hiçbir şekilde dokunulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi birleştiği için bütün haklarımızı kaybetmiş durumdayız. Son mühürlenme pazartesi günü yapıldı. Ve o sırada içeride müşterilerimiz vardı. Pandemi döneminde bu bize yapılan doğru mudur? Aynı zamanda müşterilerimizin ve bizim kullandığımız bir lavabo vardı. Bu tuvaleti Büyükçekmece Belediyesi tarafından yıkıldı. Şu an buradaki esnafın gidecek bir tuvaletleri yok" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.