Çocuklara tatil hediyesi

Çocuklara tatil hediyesi
Zorlu pandemi şartlarını, çocukların mutlu olması için engel olarak görmeyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sömestr tatilinde de geleceğimizin teminatı ve evlerimizin neşe kaynağı çocuklarımızı unutmadı

Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile çocuklar için tiyatro gösterisi organize edildi. İlçede yaşayan çocukların yarıyıl tatiline renk katacak Tiyatro gösterileri programı boyunca iki oyun sergilenecek. Tiyatro gösterilerinin ilk oyunu ‘’Kırmızı Başlıklı Kız’’ diğeri ise ‘’Bremen Mızıkacıları’’ olacak. Etkinlik zoom üzerinden yayınlanacak ve gösteri içerisine çocuklarımızın da katılması sağlanarak interaktif bir yayın gerçekleştirilecek.

Oyun saatleri saat 12.00 – 13.00 arası olacak. Oyunları, okul öncesi anaokuluna devam eden çocukları ile ilkokul 1. , 2. , 3. ve 4. sınıf öğrencisi çocuklarımızın izleme şansı olacak.

İlk gösteri olan 26 Ocak 2021 Salı günü saat 12.00’de ‘’Kırmızı Başlıklı Kız’’ adlı oyunun izleyicileri 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Binkılıç İlkokulu, Çakıl İlkokulu, Çanakça İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Anasınıfı, Dağyenice Zeki Kisbu İlkokulu, Özel Renkli Rüyalar Anaokulu, Özel Erguvan Anaokulu ve Özel Erdem Çocuk Anaokulu olacak.

5 Şubat 2021 Cuma günü son bulacak tiyatro oyunlarını her gün farklı okullardan çocuklarımız izleyecek. Katılım için gerekli olan teknik bilgilendirme çocuklarımıza sınıf öğretmenleri tarafından yapılacak. 36 okul ile 4414 öğrenci katılım sağlayacak ve çocuklarımızın keyifli bir sömestr tatilinde keyifli anlarına katkı sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.