Objektif basına ihtiyacımız var

Objektif basına ihtiyacımız var
İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri; Muhammed Bayraktar, Siyami Çatalbaş, Sibel Aksu, Av. Ceren Fındıklı, Erman Akçay Damga Gazetesi Sahibi Mehmet Mert'i ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Mert yönetiminde Damga Gazetesi ekibine gazetecilik adına yaptıkları emek ve faaliyetler için teşekkür eden İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun; "Yerelde ve genelde iktidar olmadıkları için işini hakkı ile yapan yayın organlarına fazla katkı sunamıyoruz. Bari bu tür ziyaretler yaparak Mehmet Mert gibi gazetecilik adına her türlü katkıyı ve desteği sunan gazetecilerimizin yanında olduğumuzu gösterelim. Gazetecilik her geçen gün zorlaşsa da yaşam olduğu sürece gerçek basına hepimizin ihtiyacı var" dedi.


Amacımız gazetecilik

Damga İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert ise "Öncelikle amacımız gazetemizin merkezi olan İstanbul Avrupa yakasını yakından takip ederek okurlarımızı bilgilendirmek sonrasında ise gücümüz ve imkanlarımız el verdikçe İstanbul genelinde ve ülke genelinde gerçekleri okurlarımzı ile paylaşmak. Ziyaret için İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun ve ilçe yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


iyi parti büyükçekmece

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.