Zerrin Çağlar: Hasan Akgün gündemi değiştirmek istiyor

Zerrin Çağlar: Hasan Akgün gündemi değiştirmek istiyor
Hasan Akgün'le girdiği polemikle gündeme gelen AK Partili Zerrin Çağlar, "Başkanın bu cinsiyetçi yaklaşımını tamamen kınıyorum. Kendisine yakışmamıştır. Bu durumu başkanın Albatros gündemini değiştirmek için bilinçli yaptığını düşünüyorum" dedi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'le yaşadığı polemikle gündem olan AK Parti Meclis Üyesi Zerrin Çağlar, bir basın açıklaması yaptı. Meclis toplantısında yaptığı bir eleştiri nedeniyle Hasan Akgün'ün hiddetlendiğini dile getiren Çağlar, "Bizler Büyükçekmece halkının oyları ile göreve geldik. Büyükçekmece'ye hizmet için o meclisteyiz. Bizler orada ilçemizin sorunlarını tartışamayacaksak nerede tartışacağız. Bu durum 27 yıldır aynı görevde bulunan bir belediye başkanının yaşadığı güç zehirlenmesini gözler önüne sermektedir. Başkanın bu cinsiyetçi yaklaşımını tamamen kınıyorum. Kendisine yakışmamıştır. Bu durumu başkanın Albatros gündemini değiştirmek için bilinçli yaptığını düşünüyorum. Akgün, seviye sınırlarını zorlamıştır. Onun seviyesine asla inmem. Mecliste yaptığı hakaret nedeniyle kendisine hem hakaret davası, hem de kişilik haklarıma saldırı nedeniyle manevi tazminat davası açılacaktır" dedi.

Nerede kadına saygı?

Belediye'den yapılan açıklamada siyaset üzerinden rant sağlamaya çalışmakla suçlanan Çağlar bu bu iddia hakkında da "Büyükçekmece derebeylik gibi yönetiliyor. Büyükçekmece'de muhalefet yapmak maliyetli hale gelmeye başlamıştır. Benim sahilde bir işletmemin olması, Akgün'ün tahakkümü altına girmemi gerektirmez. Kaldı ki o olay yargıya intikal etmiştir. Bizim konumuz o değildir. Bizim konumuz, Akgün'ün yönetme kabiliyetini yitirmesidir. Akgün'ün insanları ekmek üzerinden terbiye etme girişimidir. Kaldı ki ben hemen hemen her ay belediye meclis toplantılarında Büyükçekmece'nin sorunlarını dile getiren bir meclis üyesiyim, diğer arkadaşlarımız da öyle. Daha önce Akgün'ün benim konuşmamı engellemek için mikrofonumu kapattığı görüntüler hafızalarda yerini aldı. Hani nerede o çok dillerinden düşürmedikleri demokrasi. Nerede kadına saygı?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.