Çatalca'da aday bolluğu

Çatalca'da yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimine dört adayın çıkması heyecan kattı.
Mevcut Başkan Cafer Dağ'ın, son bir kez daha aday olacağını duyurmasının ardından, ilçede aday hareketliliği yaşanması ise gözlerden kaçmadı. Dağ'ın yanı sıra adaylıklarını sosyal medya üzerinden ve çeşitli plafromlarda açıklayan, Ömer Taylan, Yıldıray Güner ve Baysal Ergun da "Biz de varız" diyerek adeta mevcut başkana meydan okumuş oldu. Çatalca gündemini hareketlinderin adaylık yarışında, her ne kadar Cafer Dağ, bir adım önde gözükse de diğier üç isimin de çok iddialı oldukları söylenebilir.
Beşinci dönemine doğru yol alan mevcut Başkan Cafer Dağ, işi sıkı tutuyor. Daha önce iki seçim karşısına aday olan Tuna Bilgen ve Faik Talu'yu listesine alan Başkan Dağ'ın, seçmi garintilemek üzere bu hamleyi yaptığı ifade ediliyor.
Son derece çekişmeli geçeceği gözlenen Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminin sonucu şimdiden merak konusu olamaya başladı.
Adaylardan biri olan Ömer Taylan, ilk çalışmasını belediye başkanı, ilçe kaymakamı başta olmak üzere, mahalle muhtarlarına ve sivil toplum örgütlerine geniş katılımlı bir yemek vererek start vermiş oldu.


Birleşme olabilir mi?


Çalaca'da heyecanlı bir yarış olacağını şimdien seçmenlerine mesaj yolayan adayların, birleşme formülü üzerinde de durduğu iddia ediliyor.
Mevcut Başkan ve aday Cafer Dağ'ın üç adayın da önde olamasından dolayı, diğer üç isim bir araya gelip tek aday üzerinde bir formül ile uzlaşabilecekleri bilgisi ise masada olduğu konuşulmakta.
Olası birleşme halinde kartaların yeniden dağılması halinde, hangi ismin üzerinde uzlaşı sağlanacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Üç adayın da kendinden emin oldukları gözlense de bu seçimin hayli konuşlacağı kesin....

çatalca 2023 seçimleri

çatalca 2023 seçimleri

çatalca 2023 seçimleri

çatalca 2023 seçimleri

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Aslan Arşivi