Biz her gün yanınızdayız

Biz her gün yanınızdayız
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti. Üner, "Engelliler Günü bir gün ama biz her gün sizin yanınızdayız. Siz değerli öğrencilerimize ve ailelerimize kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık" diye konuştu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü ilçede bulunan Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, Çatalca Özel Kayra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Çatalca Özel Nil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle birlikte geçirdi. Ziyaretlerde öğrencilerle ve aileleri ile sohbet eden bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenen Başkan Mesut Üner öğrencilerin aldıkları dersler hakkında müdür ve öğretmenlerden bilgi aldı. Üner yaptığı konuşmalarda hayatı paylaşmak için hiçbir engel olmadığını ve her engelin sevgiyle aşılabileceği mesajını verdi.

Kapımız sonuna kadar açık

"Çatalca’mızda hep birlikte hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz" diyen Üner, "Önemli olan kalplerde engel olmamasıdır çünkü sevgiyle her engel aşılır. Farklılıklarımız bizi eşsiz ve özel yapar. Bizler ilçemizde hepimiz büyük bir aile olarak birlik ve beraberlik içinde engelsiz bir yaşamı sevgiyle sürdürüyoruz. Engelliler Günü bir gün ama biz her gün sizin yanınızdayız. Siz değerli öğrencilerimize ve ailelerimize kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık. Her an ve daima sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bizlere her zaman ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

 Becel'i görüntülü aradı

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in, Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti esnasında öğrencilere bir de sürprizi oldu. Çatalca Kaymakamı olarak görev aldığı dönemde öğrencilerle yakından ilgilenen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i görüntülü olarak arayan Üner, Vali Becel ile öğrencilerin bu anlamlı günde karşılıklı konuşarak özlem gidermesini ve mutluluk dolu anlar yaşanmasını sağladı. Öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel el emeği çalışmaları da inceleyen Başkan Mesut Üner öğrencilerle gurur duyduğunu ifade ederek başarılarının devamını diledi.BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.